کارمم خوبه بهترین برند اتو و سشوار و دارم یه مدت دستیار مربی خودم بودم ولی چون ازم بیگاری میکشید همه کارا با من بود و درصد کمی میداد بیرون اومدم الان معرفی شدم به کسه دیگه ای بنظرتون دستیار بمونم یا تلاش کنم خودم بیام بالا؟کارمم عالیه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
اخه عزیزم هرچی تبلیغات میزنم نمونه کار میزارم اینستا فایده ای نداره
تخفیف خوب بزن روی کارت. یا مثلا کسی اومد پیشت بگو اگه یکی دیگه رو معرفی کنی پورسانت می گیری.
سالنای معروف برو کار کن
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خودت مشتری پیدا کن چون کراتین ارزش نداره برای کسی کار کنی مگه اینکه جای خیلی باکلاسی دستیار بشی بعد ...
خب همین میخوام مشتری گیر شم که خودم جایی رو بگیرم جای قبلی هفته ای ۴ ۵ تومن در میاوردم خرجم درمیومد ولی واقعا خودش هیچ کمکی نمیداد من همه کارارو میکردم ۱۰ تومن یجا خودش میگرفت درصد کمیشو ب من میداد