2777
2789
عنوان

چقدر بازیگرای کره ای

73 بازدید | 8 پست

تو فیلم‌قشنگن ولی واقعیت ن تازه روتین و بهترین زندگی و آسایش دارن 

ما قیافه تو فیلمشون می‌بینیم 

الان عکس تو خیابونی دوجین و یوری دیدم 

تو فیلم چشماشون درشت تر 

رنگ پوست سفیدتر و شفاف تر 

عمل+آرایش

چهره واقعی کره ای بسیار معمولیه

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شدت اهل عمل و..هستند ولی خب خدایی تمیز در میارن نه مثل ما ایرانی ها وحشتناک و باد کرده و مصنوعی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اونا سنت هاشونو حفظ کردن برعکس مال ما که فک میکنن هرچی غربی تر باکلاس تر

اتفاقا فرهنگ اونام خیلی غربی شده در طی سالها

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

اونا سنت هاشونو حفظ کردن برعکس مال ما که فک میکنن هرچی غربی تر باکلاس تر

یه دلیل ساده داره دخترم کشور اونا از قدیم تا جدید درگیر حمله دیگران نبوده اونا جنگ هاشون داخلی بوده و سنتشون یکدست مونده 

ولی ما اینقدر درگیر جنگ های مختلف بودیم که سنت های اصلی مون از بین رفتن وگرنه مردم تمایل دارن سنتهای اصلی مون زنده نگه دارن