2777
2789
عنوان

امروز برای یه مرد متاهل گل بردم زنش زنگ زد فحش بارونم کرد 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 36367 بازدید | 534 پست
نمیشه یک طرفه قضاوت کرداحتمالا شوهرش سابقه خیانت داره و این زن چشمش ترسیده

چون شوهرش هرزس باید بیاد به زن مردم بگه جن.ده این دیگه چه رفتاریه آنقدر به شوهرش شک داره طلاق بگیره نه اینکه هر زنی رو دید فحش بارون کنه 

رفتارش درست نبودهاما رفتار استارتر بسیار اشتباه بودهبعضی وقتا شوهر خود طرف هم به زنش شک میکنهدرضمن ب ...

چه اشتباهی؟! با همسرش رفته عزیز متوجه هستید یه خانواده رفتن از زحمات یه نفر تشکر کردن!

این کجاش اشتباهه ؟ 

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب شاید اسی خوبه اون مرده خوب نیست شایدم به قول است انقدر در تماس بودن راجب کار که همسرش شک میکنه ...

من واسه شمایی که هیچ درکی از روابط کاری و محیط اداری و صحبت های بین دوتاهمکار رو ندارید هیچ توضیحی ندارم بدم . تو دنیای شما احتمالا هیچ رابطه سالمی وجود نداره و هر کی به جنس مخالف یه سلام کرد حتما قصد و منظور داره . آره ما کلا کار دیگه ای نداریم جز این که زنگ بزنیم با مردای متاهل حرف مفت بزنیم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

این کاری ک میکنم حتما انجام بدید حتما حتمابا تمام جزییات به همسرتون بگید و ایشون هم تماس بگیرن به او ...

دقیقا استارتر اقدام بعدیت لطفا این باشه 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
چون شوهرش هرزس باید بیاد به زن مردم بگه جن.ده این دیگه چه رفتاریه آنقدر به شوهرش شک داره طلاق بگیره ...

نمی‌گم کار خوبی کرده 

ولی خب کسی که چشمش ترسیده رفتار منطقی نخواهد داشت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چقدر شما زنا دورویین میگین اسی مقصر نیست در صورتی که هست یعنی چی زن اقا خنگه ...نمیبینین است خودش می ...

ما دو رو نیستیم حقیقت رو داریم میگیم 

به نظرم وقتی همچین اتفاقی میفته و پنهان کاری صورت میگیره باید آدم کمی فکر بکنه دو حالت داره یک این خانم همچين رفتار های ابرو بری داشته جرات نداشته بگه که بی آبروش نکنه دو اینکه طرف خیانتکاره که این موضوع به یک بیچاره که با شوهرش اومده یک شیرینی داده رفته ربطی نداره

بعد هم زنگ نزدن که دل بدن قلوه بگیرن تماس کاری و صرفا آموزشی بوده از پشت تلفن هم نه دل کسی برده میشه نه کسی خورده میشه

این ماجرارو زن اون آقا اگه تاپیک میزد، الان همتون حقو به اون میدادین. و اسیو فحش بارون میکردین😂

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نه دیگه استاد اموزش هاش تموم شده که اسی رفته از پیشش دلیل نداره تلفنی دم به دقیقه زنگ بزنی ...متاهل ...

جسارته یه سوال دارم 

سابقه کارآموزی دارید؟

دانشگاه رفته اید؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خیلی جالبه که زن رو مقصر می دونی. عزیزم تا مرد روی خوش نشون نده هیچ زنی اون مرد رو طعمه خودش نمی کنه ...

همین چند روز پیش پربازدید شده بود ک ی مادره ک بدنام بود دم مدرسه ب پدر یکی دیگه شماره داده بود. پدره هم ب زنش گفته بود . اگ مرده روی خوش نشون داده بود و کرم داشت نمیومد ب زنش بگه. هم زن بد و هم مرد بد هست

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد

امروز همسرم سند تعویض پلاک داشتن قرار بود برن دفتر ایشون . از اول با این آقا مشتری هستن . گفتم منم م ...

بعضی زنها روابط اجتماعی سالم و با خیلی چیزهای دیگه اشتباه گرفتن کلا ظن بد دارند به همه چیز خدا شفاش بده

خیانت کار متاهل داریم ولی شوهرش رو برنمیداره باهاش بره به طرف گل بده!! اونم پتوس :)ایشون هم از حریم ...

یکی از اطرافیان چند وقت پیش عمل انجام داد بعد میگفت خیلی از بیمار ها واسه دکتر بعد از عمل گل میارن بعد زن اون دکتر اینجوری کنه طرف در مطب رو تخته کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

کار خانومش خیلی زشت بوده شما متاهلی و باهمسرت رفتی واقعا رفتارش احمقانه بوده اصلا نمیتونم‌درک کنم چه جوری روش شده اینکارو بکنه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

امروز همسرم سند تعویض پلاک داشتن قرار بود برن دفتر ایشون . از اول با این آقا مشتری هستن . گفتم منم م ...

عزیزم خب با شوهرت رفتی و کارتون اصلا اشتباه نبود

من که به شخصه از آدمای قدر شناس خیلی خوشم میاد درود بر شما

ولی بعضی از خانم ها ۱۰۰سالشون هم که بشه متاسفانه فوق العاده حساس ،حسود و بی ادب هستن شما جای دختر اون آقا هستی 

از طرفی یه کوچولو هم حق بده به این خانم اینقدر متاسفانه خیلی از دخترا و زنان بی حیا شدن که اصلا نگاه به سن و سال و متاهلی آقا ندارند و وارد زندگیشون میشن 

این خانم ها ترسیده حالا کسی یا شوهره بد تعریف کرده یا خود خانم اشتباهی برداشت کرده و..

خلاصه خیلی چیزا میتونه باشه به نظرم به دل نگیر و اگه هم خیلی برات مهمه با شوهرت در حد ۱۵دقیقه ای برید خونه شدن تا خانم شما رو ببینه و خجالت زده بشه بابت حرفش

در کل رفتار اون خانم اصلا درست نبود 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!