2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودکشی کنم

180 بازدید | 16 پست

حالم خیلی بددهه خییلیی

از زندگیم خستم

اصلا تو زندگی روز خوش نداشتم

دلم میخواست زندگیم مثل همسن وسالام بود الان درگیر دانشگاه رفتن بودم مامان بابام باذوق منو دانشگاه میفرستادن

اما بعد فوت مامانم داغون شد 

الانم پشت کنکوریم درسام خوب بود اما بعد فوت مامانم گند خورده شد به همه چی همه دوستام رفتن دانشگاه امسال 

بابام داره زن میگیره تحمل یکی دیگه رو توخونه ندارم

همیشه باهام دعوا میکنه اصلا درسم واسش اهمیت نداره ماهی ۲ تومن میده همه فامیلا میگن پول زیادی بش میدی دیگ نباید هیچ توقعی ازت داشته باشه  اما من فقط نیاز مالی ندارم من دلم میخواست واسه یکی مهم میبودم یکی توخونه دوستم میداشت هیچکی درکم نمیکنه کلا واسه کسی تو این خونه مهم نیستم

خواهرمم زندگی خودشو داره

خودمو بکشم راحت کنم؟اصلا این دنیا رودوست ندارم ای کاش گناه نبود واقعا اون دنیا وجود داره؟

از این خلاهایی که تو زندگیم دارم تا حالا وارد رابطه نشدم چون به شدت احساسی وزودرنجم هرکسی میتونه بامحبت خرم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش من به جای مامانم میمردم

هر مرضی بعد فوتش گرفتم 

مشکل اعصاب  گرفتم فک کنم 

معدمم به شدت عصبیه همش میسوزه تا از چیزی حرص میخورم انقد وضعیتم داغونه گاهی اوقات از شدت بالا بودن اسیدمعده حس بویایی و چشاییمو موقتا ازدست میدم

خدانکنه💔💔ای کاش ایست قلبی قبلشم سرطان داشت اما خوب شده بود

الهی الهی 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

بمیرم برات آبجی 😔😔😔😔😔😔😔

ان شاء الله خوشبخت شی

درستم بخون

خواستگار خوب داشتی به ازدواجم فکر کن ان شاء الله یه بخت سفید قسمتت شه

توکل برخدایت کن کفایت میکند حتما❤️التماس دعا🙏

بمیرم برات دختراین کارو نکن فقط درس بخون . انقدر درس بخون تا یه رشته ی خوب قبول بشی و بری دانشگاه

خیلی حالم بده

گاهی وقتا میگم درس بخونم که چی

کیو دارم توزندگی واسه دلخوشی

قبول بشم بعدش چی میشه مثلا

الهی الهی 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔بمیرم برات آبجی 😔😔😔😔😔😔😔ان شاء الله خوشبخت شیدرستم بخونخ ...

مرسیی واسم دعا کنین حالم خیلی بده

چن وقته از خدا هم دور شدم

نمازمو ترک کردم من که همیشه سروقت میخوندم

زندگیم کلا از این رو به اون روشده

مرسیی واسم دعا کنین حالم خیلی بدهچن وقته از خدا هم دور شدمنمازمو ترک کردم من که همیشه سروقت میخوندمز ...

تاپیکاتو خوندم آبجی💔

الهی خدا جوری خوشبخت و خوشحالت کنه یادت بره این روزای غمگینت❤️

مطمئنم دختر خوبی هستی خدا هم هواتو داره امیدوارم بهترینا قسمتت شه🌷🌷

تاپیکاتو خوندم آبجی💔الهی خدا جوری خوشبخت و خوشحالت کنه یادت بره این روزای غمگینت❤️مطمئنم دختر خوبی ...

خداکنه...💔همیشه منتظر روزای خوبم ولی هیچ وقت خوشحالی ازته دل نداشتم  اون روزای خوب نیومدن

خداکنه...💔همیشه منتظر روزای خوبم ولی هیچ وقت خوشحالی ازته دل نداشتم اون روزای خوب نیومدن

درکت میکنم بخدا خودمم تو اوج سختی ام

ولی خب چه میششه کرد

لطفا به خودکشی فکرم نکن