2777
2789
عنوان

کیا برون ریزی انجام دادن⁉️

79 بازدید | 8 پست

اینکه بعد بعضی از خاطرات داد با گریه و خشم و از ته دل فریاد میاد ،انگار درد بزرگی داره از جونم میاد بیرون ، انقدری که فکم شروع میکنه به لرزیدن و فشارم میوفته و سرم گیج میره ،طبیعیه؟شما هم تجربه کردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم همه چیز به خودت بستگی داره روی افکارت تسلط داشته باشه با گذشته فکر نکن مدیتیشن کن

پادکست این نقطه از حسین ارا حتما گوش بده

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

یه آب قندبخورمن بعدازینکه تمام دلخوریامومیگیم وگریه میکنم ودادمیزنم نفسم میگیره دل ضعفه میگیرم یه چی ...

اهنوز حس میکنم نیاز دارم مجدد داد بزنم و گریه کنم هنوز کامل تخلیه نشدم ولی میترسم حالم خیلی بد شه ،ادامه یدمگ

گلم همه چیز به خودت بستگی داره روی افکارت تسلط داشته باشه با گذشته فکر نکن مدیتیشن کنپادکست این نقطه ...

تا الان سرپوش گذاشتم ،دیدم نمیشه ،زخم های پنهانم تو ناخوادآگاهم هست داره روحمو میخوره ،تا نرم سراغشون خاموش نمیشن 

تا الان سرپوش گذاشتم ،دیدم نمیشه ،زخم های پنهانم تو ناخوادآگاهم هست داره روحمو میخوره ،تا نرم سراغشو ...

خب این پادکست رو گوش بده ناخوداگاهتم کمک میکنه

بعدشم به خودت تلقین نکن اصلا به خاطرات و گذشته فکر نکن

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

اهنوز حس میکنم نیاز دارم مجدد داد بزنم و گریه کنم هنوز کامل تخلیه نشدم ولی میترسم حالم خیلی بد شه ،ا ...

حداقل دیگه دادنزن یکم دیگه گریه کن قبلش هرچی ناراحتت کرده توبرگه بنویس مچاله ش کن بندازدور نوشتن خیلی آدموسبک میکنه