2777
2789
تورو خدا جدی؟! از کجااااااا سفارش داده بود خوش به حالت

اره به خدا جدی میگم 

دختر حتی الانم که لاغر شدم اصلا بدنم نه ترک خورده نه شل شده نه حتی مشکل معده ای برام پیش اومده .

ببین من دارم بهت میگم بعد از 15 سال تلاش برای چاقی و خوردن انواع قزص و دارو من با این چاق شدم و تو نمیدونی کسی که یه کمم باسن نداره یهو اون همه باسن دربیاره چقدر حس خوبیه .

من از عطاری محلمون سفارش دادم برام بیاره .

خواسی شمارشو بهت بدم البته ما مال شیرازیما 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چاق نمیشم😂

بیا من بهت بگم

من قدم ۱۷۲،مجردی وزنم بین ۵۶ تا ۵۸ بود،همیشه آرزوی اینو داشتم یکم چاق تر باشم،بعد از ازدواج و بچه دار شدن و ... شدم ۶۸

این حالت نرمالم بود.

الان ۹۶ کیلو شدم کاااش همون ۵۶ کیلو بودم و دنبال روشهای چاقی😅

روزی دو سه بار صبحانه بخور،تا قبل از ساعت ۱۲ سعی کن وعده های صبحانت تموم شده باشه،بعد ناهارت رو بخور ،یه نیم ساعت بعد از ناهار کیک و چای بخور،عصرونه دلخواه،شامم دوبار بخور حتما تا قبل از ساعت ۱۰،توی رختخواب رفتی یه دونه کیک بخور،میتونی سلیقه به خرج بدی و وقت بزاری کیک خونگی و شله زرد و فرنی و ... درست کنی که خیلی خوبن و زودتر چاقت میکنن.

به طور جدی غذا خوردم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بگو ببینم

ناهار رو حذف کن

شام رو قبل ساعت 8 بخور

صبحت رو به هیچ وجه با چیز شیرین مثل کیک یا کلوچه شروع نکن 

نون رو به طور کامل حذف کن یا نهایت یک ونیم کف دست 

اگر هم به غذای برنجی علاقه داری به ازای هر ده کیلو وزن یک قاشق برنج بخور مثلا اگه 60 کیلویی 6 قاشق

نوشابه و دلستر و مربا و سس مایونز و بستنی هم کامل حذف

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

اونجایی ک گرفتم گفت دوتاا دوره مصرف کنولی من از ۶۰ تا قرص۴۰ تا خوردم کلااا و یهو چاق شدم😂😂ارههه من ...

من اشتهام زیاده شده کلا ۴۵ بودم قبل مصرف و قصدم اینه کلا ۳۰ تاشو بخورم 

هورمونات بهم نریخت ؟جوش نزدی؟ بعد از قطع کردن قرصا لاغر نشدی 

من اشتهام زیاده شده کلا ۴۵ بودم قبل مصرف و قصدم اینه کلا ۳۰ تاشو بخورم هورمونات بهم نریخت ؟جوش نزدی؟ ...

چراا پریودیم بهم ریخت همون ماه

و موهای زائد زیر گلوم رشد کرد

ولی اینا کلا یک ماه بود برام

جوش نزدم

و بعده ۶ ماه وزنم فقط ۳ کیلو کم شده

عشقم منم قرص گین اپ اصلی گرفتم خوردم محشرررر بودااااا تو دو هفته من قشنگ احساس سنگینی میکردم ،صورتم ...

از کجا اصلش گرفتی

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.