2777
2789

شما احساس بی ارزشی یا اضافه بودن میکنید تو خونه؟

چندسالتونه 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شک نکن تو ملک خونه پدرتی دو دوست دارن

دوسم دارن؟

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

ما قشر متوسط هستیم ... احساس بی ارزشی نمیکنم ... خودمم دارم واسه استخدامی میخونم که شاغل بشم

عزیزم موفق باشی . برا چه آزمونی میخونی

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
عزیزم موفق باشی . برا چه آزمونی میخونی

استخدامی آموزش و پزورش الیته چون گوشیم رو دادم به بابام و خودش نداشت ... فعلا یکهفته ست هیچی نخوندم ...

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

استخدامی آموزش و پزورش الیته چون گوشیم رو دادم به بابام و خودش نداشت ... فعلا یکهفته ست هیچی نخوندم ...

موفق باشی قشنگم . منم ترم آخر دانشگاهم و خیلی دوست دارم برم سرکار و آزمون بانک شرکت کنم . ولی الان بیشتر بغض دارم ک دانشگاه داره تموم میشه نمی‌دونم چی درسته چی غلط دلتنگ دانشگاهم هفت ترمه تموم میکنم من . ب سرم زده برم حذف ترم بزنم ک دیرتر تموم شه ولی از ی طرف اگه تموم سه الان اسفند میتونم بانک شرکت کنم شاید شانس قبولی داشته باشم 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
موفق باشی قشنگم . منم ترم آخر دانشگاهم و خیلی دوست دارم برم سرکار و آزمون بانک شرکت کنم . ولی الان ب ...

ممنونم عزیزم همچنین ... خوشبحالت معلومه خیلی دانشگاه بهت خوش میگذشته... اینکارو نکن عزیزم به فکر ازمون باش که شاغل بشی .‌‌ الان همه دنبال کار هستن 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد