2777
2789
عنوان

آدم منطقی تاحالا دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 221 پست
بچه سوسولهداداشت😂سرویسم میبرنش🤣🤣مکنه عاشق قرمه و کوبیده وای به به باشه بیا برات درس میکنم آشپزی ب ...

😂😂بچه سوسول ک نیست ولی حوصله ای کارا رو نداره سر کار میره خسته میشه 

دیه سرویس خودش میره 🤣🤣🤣

😍🥹وای منم منم میدوستم 😂😂والا خانواده ما کلا کباب خورن 

😍🥹مرسییییی 

شما بیاین من قورمه درست کردم 😂

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂😂من جنگی بیمه من یلی بیمه ....😂💔🥺اری دیه ب همین خاطر زورم بهش نمیرسه 😂انقدر این پسر عموم آروم ...

😂از فردا تغییر کن یه کم تخمه بریز تو جیبت به پاتو به دیوار تکیه بده تخمه بشکون بهش بوگو آهای جوجه اگر برای همه لاتی واسه ما شکلاتیارررععع 😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣لعنتی خوب بود گفتمش میگه پی پی دارم خرس گنده خواهر بزار پوشکشو‌ عوض کنم بدبختیع خواهر میبینی ت ...

😂😂🤣🤣🤣🤣بره گمچه نکبت عبضی

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

😂از فردا تغییر کن یه کم تخمه بریز تو جیبت به پاتو به دیوار تکیه بده تخمه بشکون بهش بوگو آهای جوجه ا ...

🤣🤣🤣🤣🥲🥲متاسفانه امکانش نیستتتت😂😂😂و گرنه بعدش میاد منو شکلات پیچ میکنه 😂😂

آخی الهی 😂مگه ما میریم‌ سر کار بساط عیش و نوش به راه 😂کوه‌جابه جا می‌کنه مگه😂این زن بگیره از اونا نشه که به زنشون میگن مگه چیکار کردی خسستم‌شام کو😂باز خوبه سرویس خودش می ه😂به سوال کجابه هم داره??🤣🤣🤣🤣آخ دهنم آب افتاد کباب با سماق به به خواهش بخور نوش جونت گوشت بشه بچسبه به هر کوجا که بیشتر دوست داری میاما برای قرمه به به ممنون یه سری من میپزم به سری خودت به به بخوریم کیف کنیم

🤣🤣🤣🤣🥲🥲متاسفانه امکانش نیستتتت😂😂😂و گرنه بعدش میاد منو شکلات پیچ میکنه 😂😂

قوی باش خواهر صاف تو‌چشش را بزن بوگو اگر پسر خوبی باشی برات بستنی میخرما😂

قوی باش خواهر صاف تو‌چشش را بزن بوگو اگر پسر خوبی باشی برات بستنی میخرما😂

🤣🤣🤣هعییییییی اون میگه من برا ت ی کارتن میخرم 

🤣🤣🤣هعییییییی اون میگه من برا ت ی کارتن میخرم

آخی الهی 😂مگه ما میریم‌ سر کار بساط عیش و نوش به راه 😂کوه‌جابه جا می‌کنه مگه😂این زن بگیره از اونا نشه که به زنشون میگن مگه چیکار کردی خسستم‌شام کو😂باز خوبه سرویس خودش می ه😂به سوال کجابه هم داره??🤣🤣🤣🤣آخ دهنم آب افتاد کباب با سماق به به خواهش بخور نوش جونت گوشت بشه بچسبه به هر کوجا که بیشتر دوست داری میاما برای قرمه به به ممنون یه سری من میپزم به سری خودت به به بخوریم کیف کنیم

بگوو جوون بابا نکشیمون جوومونگ زمانه🤣لپشو بکش کارش تمومه 🤣

🤣🤣🤣فععععععکککک نکنم 

دستم نمیرسه بهش با ۱۹۰ قد

🤣🤣🤣فععععععکککک نکنم دستم نمیرسه بهش با ۱۹۰ قد

به علم رجوع کن چارپایه😂😂همون‌چارپایه خودش کلی حرف داخلشه🤣🤣

آخی الهی 😂مگه ما میریم‌ سر کار بساط عیش و نوش به راه 😂کوه‌جابه جا می‌کنه مگه😂این زن بگیره از اونا ...

🤣🤣🤣ن دیه والا مایه داری و زندگی لاکچری داره میکنه 

ماشین هست.....

ن والا این زن بگیره ی زن زلیل میشه ک دومی نداره 

😂😂😂سماق کم بریزی خوبه 

😂😂همه آقایون شکم پرستن میبینی 

😂😂🤝باشه موافقم نوبت نوبتی