عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2732 عنوان خانما چجوری کرفس تو فیریزر نگهداری کنم⁉️🌿 156 بازدید | 21 پست خانما چجوری کرفس تو فیریزر نگهداری کنم⁉️🌿ساقه هاشو خورد کردم . برگهاشم از هم جدا کردم شستم .حالا برگهاشو بریزم خوردکن ریز بشه ؟ با ساقه هاش قاطی کنم بزارم فیریزر؟ مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :) امروز | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kuh عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 2650 من ساقه ها رو سرخ میکنم میزارم برگ ام جدا سرخ میکنم میزارم که بعدا با نعنا جعفری یا سبزی قرمه قاطی کنم ، بعضیا هم کلا خام میزارن یا بلانچ میکنند
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3040 من برگاشوخوردکردم جدابسته بندی کردم ولی یه ذره ازشون قاطی ساقه هاکردم ریختم توقابلمه یکم اب ریختم بخارپزشدن بوسه ی خداروی زخم های قلباتون
دخترکرد۴قدیم عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3538 وایی پارسال جاری ام رفته بود یه روغن مایع بزرگ ریخته بود تو کرفس ها مثلا سرخ کرده بود برای مادر شوهرم. روغن ازش میچکید 🤣🤣🤣 گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2732 ساقه ها رو خیلی کم آب پز کن ساقه جدا وبرگ جدا فریز کن مرسی عزیزم . بعدا سرخ میکنی؟ مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2732 من ساقه ها رو سرخ میکنم میزارم برگ ام جدا سرخ میکنم میزارم که بعدا با نعنا جعفری یا سبزی قرمه قاطی ... مرسی عزیزم بلانچ چیه مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2732 من برگاشوخوردکردم جدابسته بندی کردم ولی یه ذره ازشون قاطی ساقه هاکردم ریختم توقابلمه یکم اب ریختم بخ ... مرسی عزیزم . دیگه سرخ نمیکنی؟ همون بخارپز کافیه؟ مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2732 وایی پارسال جاری ام رفته بود یه روغن مایع بزرگ ریخته بود تو کرفس ها مثلا سرخ کرده بود برای مادر شوهر ... حتما اونم بی تجربه بوده اوایلش بوده 😁🤭 مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3040 مرسی عزیزم . دیگه سرخ نمیکنی؟ همون بخارپز کافیه؟ یذره هم روغن ریختم رنگش که عوض شدوردارفقط زیرشوخیلی کم کن بوسه ی خداروی زخم های قلباتون
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3040 مرسی عزیزم . دیگه سرخ نمیکنی؟ همون بخارپز کافیه؟ قربونت بوسه ی خداروی زخم های قلباتون
خبرینیست عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5259 مرسی عزیزم . بعدا سرخ میکنی؟ برگاش رو که همین الان سرخ میکنم ساقه هاش رو موقع پخت.علتشم اینکه به نظرم ساقه آب پز میشه بهتر می مونه البته نظرمنه
دخترکرد۴قدیم عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3538 حتما اونم بی تجربه بوده اوایلش بوده 😁🤭 ن خیلی. ادعا داره. ولی به درد نخورد همه رو دور ریخت مادر شوهرم گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌
ونوس۳۳۴ عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 3888 من قبلا برگ ها رو قاطی سبزی قرمه میکردم ولی الان چون اکثرا آماده میگیرم کلا برگها رو دور میریزم ساقه ها رو هم ریز میکنم میشورم و بعد میزارم فریزر هر بار که میخوام خورشت درست کنم کرفس ها رو هم تف میدم
عزیز_دل مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 2732 یذره هم روغن ریختم رنگش که عوض شدوردارفقط زیرشوخیلی کم کن مرسی گلی مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)