2777
2789

.💐

💥هـــمــســرم

از مــن خـــواســت

یــــــک شـــــب را بــا

زن دیـــــگــری بـــگـــذرانــم!!!

💐پـــس از ســــالــها زنـــدگــی مــشترک، همسرم از من خواست که با زن دیـــگری بــرای شـــام و ســـینــما بـــیــرون بـــروم

⭕️زنـــم گـــفت:👇

👈گـــرچــه تو را دوســت دارم، ولــی مــطمئنم که ایــن زن هــم تو را دوســت دارد و از بیرون رفتن با تو لذت خواهد برد.😳

💐زنـــی که هــمسرم اصـــرار داشــت آن شب را با او بــگــذرانـــمـ

💖مـــــــــــــــــادرمـ بــــــــــود💖

مــــــادرم از ۸ سال پیش یعنی بعد از فوت پـــــــــدرم تنها شده بود ولــی مشغله های زندگی و داشتن ۳ فـــرزنــد باعث شده بود که من فقط در موارد اتفاقی و نامنظم از او ســـری بـــزنم.

💐آن شب به او زنگ زدم تا برای سینما و شام بیرون برویم.

مادرم با نگرانی پرسید چه شده؟ اتفاقی افتاده؟!

به او گفتم: نه، فقط بنظرم رسید بسیار دلپذیر خواهد بود که اگر ما امشب را با هم باشیم.

💐آن شب وقتی ســـر قــــرار میرفتم کمی عصبی بودم.

وقتی رسیدم دیدم که او هم کمی عصبی است، کفش‌های قرمز پوشیده بود و جلوی درب ایستاده بود،

لباسی را پوشیده بود که در آخرین جشن سالگرد ازدواجش پوشیده بود.

💖با چهره ای روشن همچون فرشتگان به من لبخند زد.💖

⭕️وقتی سوار ماشین می‌شد گفت با غرور و افتخار به دوستانم گفته‌ام امشب با پسرم برای گردش بیرون می‌روم و آنها خیلی تحت تاثیر قرار گرفته اند.🙏

⭕️ما به رستورانی رفتیم که هر چند لوکس نبود ولی بسیار راحت و دنج بود.

👌دســـتم را چنان گرفته بود که گویی گنج بدست آورده...

پس از اینکه نشستیم به خواندن منوی رستوران مشغول شدم.

هنگام خواندن از بالای منو نگاهی به چهره مادرم انداختم و دیدم با لبخندی حاکی از یاد آوری خاطرات گذشته به من نگاه میکند.

⭕️به من گفت یادم می آید که وقتی تو کوچک بودی و با هم به رستوران میرفتیم من بودم که منوی رستوران را می‌خواندم و تو نگاه می‌کردی.

من هم در پاسخ گفتم که حالا وقتش رسیده که تو نگاه کنی و بگذاری که من این کار را برای تو بکنم.

هنگام صرف شام گپ وگفتی صمیمانه و شیرین داشتیم، هیچ چیز غیر عادی بین ما رد و بدل نشد بلکه صحبتها پیرامون وقایع جاری بود و آنقدر در رستوران حرف زدیم که ســـــیــنــمــا را از دست دادیم.

💖وقتی او را به خانه رساندم گفت که خیلی دلش می‌خواهد باز هم با من بیرون برود به شرط اینکه دفعه بعد او مرا مهمان کند و من هم قبول کردم.

⭕️وقتی به خانه برگشتم همسرم از من پرسید که آیا شام بیرون با مادر خوش گذشت؟

من هم در جواب گفتم خیلی بیشتر از آنچه که می‌توانستم تصور کنم!!!

🥺چند روز بعد مادرم در اثر یک حمله قلبی شدید درگذشت ، بدون اینکه من بتوانم کاری بکنم

⭕️مدتی بعد پاکتی حاوی کپی یک رسید از رستورانی که با مادرم در آن شب در آنجا غذا خوردیم بدستم رسید.

یادداشتی هم بدین مضمون بدان الصاق شده بود: نمی‌دانم که آیا در آنجا خواهم بود یا نه، ولی هزینه را برای ۲ نفر پرداخت کرده ام یکی برای تو و یکی برای همسرت.

و تو هرگز نخواهی فهمید که آنشب برای من چه مقدار ارزش داشته است،  بی نهایت دوستت دارم پسرم.💖🥺

👌و در آن هنگام بود که دریافتم چقدر اهمیت دارد که بموقع به عزیزانمان بگوئیم که دوستشان داریم و برایشان وقت بگذاریم.

🔥زمانی که شایسته‌ی عزیزانتان است را به آنها اختصاص دهید، زیرا هرگز نمی‌توان این امور را به وقت دیگری واگذار نمود.

👌همیشه امروز بهتر از فردا و فرداهای ناشناخته است.

👌خیلی زود

دیر می شود

عجله کنید🥺

⭕️خـــدا رفــــتگان را

رحــــمـت کــند

ولــی زنــدگــان را

از یـــاد نـــبـریــم

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺خدایا از هر چ خطا رفت هزار استغفار🥹😔🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار زیبابود،و درایران پسری برای بردن مادرش ب دکتر باید ماه ها با زنش بجنگد جنگی تن ب تن و خسته کننده و دراخر باقلبی شکسته با تماسی با مادرش بااین جمله ک مادر سرکارم نمیرسم ببرمت دکتر این قائله راختم کند!!

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
برگرفته از کتاب گاوها پرواز میکنن. الان که عروسا اینجارو به آتیش میکشن چون مادر شوهر فقط باید کشت و ...

نه والا بهم وقتی که توانایی و داشت ظلم کرد بقیه رو پر کرد الان دیگه نمیتونه

اما مادره هیچوقت بچش و ازش نگرفتم و نمیگیرم شوهرمم بچه ننه اما کار ندارم مامانشه هر کار در توانشه انجام بده واسه ننه ش 

نه والا بهم وقتی که توانایی و داشت ظلم کرد بقیه رو پر کرد الان دیگه نمیتونهاما مادره هیچوقت بچش و از ...

مادرشوهرمن علنی رفتاری کرد ک همه فهمیدن انگار هوومه تا مادرشوهرم از کاراش بگم شاخ درمیارید!ولی باز پسرشو ازش نگرفتم،همین هفته قبل شوهرم بردش مسافرت!حالا کیه که قدر بدونه،مطمئن باش جاری سلیطه م ک محلش نمیده رو بیشتر میخوان

ها سوال منم هست🤔🤔

حالا خوبه مادره مرد

اگه زنده میموند داستان افتضاح تر میشد

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
خیلی قشنگ بود کاش مادر شوهر من هم حسود و معرکه بیار نبودو اذیتم نمی‌کرد تا منم همچین کاری میکردم

عزیزم مادرشوهر های عفریته کاملا این متن رو برعکس میکنن یعنی باید اجازه بدن که شوهر یک شب همسرش رو ببره رستوران 😂 تازه انقد عفریته هستن که همون یک شب رو هم اجازه نمیدن یعنی حتی برعکس شده ی این متن هم با اونها سازگار نیست👹

حالا خوبه مادره مرداگه زنده میموند داستان افتضاح تر میشد

اگ زنده میموند ازشانس ما میومد با مادرشوهرا ما دوست میشد و پزمیداد مادرشوهرا ماهم ازخدا خواسته میومدن برا پسرا نطق کنن ک ها ببین فلانی چکارکرده برا مادرش تو هیچکاری برامن نمیکنی!!

مادرشوهرمن علنی رفتاری کرد ک همه فهمیدن انگار هوومه تا مادرشوهرم از کاراش بگم شاخ درمیارید!ولی باز پ ...

دقیقا برادرشوهرم فقط حرفه زنشه اما نمیدونم مادرشوهرم ازشون حساب میبره یا واقعا دوسشون داره 

منم مثل شما همه تو رو روم میگن خیلی صبوری بل این زن ساختی کلا بداخلاقه جز دختراش و خواهراش هیچ کس و قبول نداره حتی پسر و برادر خودشو دیگه خانواده شوهرش که هیچ

اگ زنده میموند ازشانس ما میومد با مادرشوهرا ما دوست میشد و پزمیداد مادرشوهرا ماهم ازخدا خواسته میومد ...

👌👌🤣🤣🤣

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره