2777
2789
عنوان

توروخدا بگین کثیفه این بشورمش

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 39 پست
ممنون

خواهش عزیزم 🌹

شرمنده

من از بس از سمت خواهرم و خواهرشوهرم اذیت شدم از پرستارا میترسم ازشون خوشم نمیاد توشون آدم خوب هم هست ولی تو محیط کار مهربونن تو خونه و زندگی ن 

حتی خواهرم نامزد کرد بعد ۳ماه جدا شد گفت پسره بهش گفته تو دوتا رو داری یکی تو مردم و محل کار خوش برخورد و مظلومی 

ولی تو خونه و زندگی زور میگی و کلک بازی 

راست گفته 

زندگی منم همون خواهرم خراب کرده فقط بخاطر حسادت نذاشت رشته ای ک دلم میخواست بخونم 

یبارم مامانمو تحریک کرد منو بندازه از خونه بیرون تو خیابون💔دوماه رفتم حرم موندم کلیه هام زمستون بود آسیب دیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودررخشا ازیناکه قوطیش صورتیه لکه برقویه بگیرباپودرلباسشویی قاطی کن یه قاشق ازپودررخشابریزی کافیه بن ...

ممنون عزیز

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

خواهش عزیزم 🌹شرمندهمن از بس از سمت خواهرم و خواهرشوهرم اذیت شدم از پرستارا میترسم ازشون خوشم نمیاد ...

آخ بمیرم عزیزم اشکال نداره

امیدوارم بهترین زندگیو داشته باشی خدا همیشه هست  😢❤️❤️

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

جون بچتو واس هیچ مساله ای قسم نخور بچه عزیزترین چیزیه ک داری❤️

آره 😢❤️❤️

خدانکنه ان شاالله یروز همچی درست میشه امیدم ب خداست 🌹🌹

بهترینا نصیبت عزیزم🌹❤️