2777
2789
عنوان

توروخدا بگین کثیفه این بشورمش

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 39 پست

پودررخشا ازیناکه قوطیش صورتیه لکه برقویه بگیرباپودرلباسشویی قاطی کن یه قاشق ازپودررخشابریزی کافیه بندازتوآب گرم اون پودرارم بریزیه ساعت موندبعدبشورخیلی تمیزمیشه نیازم نیست زیادبسابی یقه ش روهم بافرچه ی نرم بکش ،پسرمنم لباسای رزمیش سفیده پدرم دراومده انقدرشستم اگرم یه دست سفیده میتونی یکم دامستوس بریزی خیلی سفیدمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت نمیدونی سفید رو بندازی تو وایتکس و آب فقط میخوای شغل شوهرت اگ بفرض تاپیک راست باشه بگی پرستاری ...

حالا کاش شوهرش پرستار بود پرستار نیست تکسین رادیولوژیه 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

فهمیدین شوهرش دکتر یا تکنسین ه یا بیشتر توضیح بده دوستان؟؟اسی ناراحت نشی ب شوخی گفتما❤️

پزشک کجا بود کاش شوهرم پزشک بود 😂😢 ن ولی خب وقتی  خودم نیستم پز چیو بدم خودم ک یه دیپلمی بدبختم

ب جون بچم نمیخواستم فقط نظر پرسیدم 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

خودت نمیدونی سفید رو بندازی تو وایتکس و آب فقط میخوای شغل شوهرت اگ بفرض تاپیک راست باشه بگی پرستاری ...

شوهرم پرستار نیست دکترم نیست ب جون بچم ب جون خودم نمیخواستم پز بدم آخه پز چی خودم که یه دیپلمی ام 

خانومِ آقای ِ(حالادکترکه نه، تکنسین رادیولوژی) دلم میخواست همسر رئیس شرکت باشم😅😬 میشدم خانومِ رئیس😁 خانووووم رئیس☺️

این همه قسم خوردن برای موضوع پیش پا افتاده!

آره از بس تو خونه گفتم عادت کردم بگم توورخدا 😑

شوهرم پرستار نیست دکترم نیست ب جون بچم ب جون خودم نمیخواستم پز بدم آخه پز چی خودم که یه دیپلمی ام

کلا روپوش بنداز تو وایتکس ولی رقیق کن خالص نباشه 

خواهرم همیشه مینداخت تو وایتکس نو سفید میشد همیشه هم دوتا داره تا کثیف میشه میشوره با دست بشور تو لباسشویی ننداز رنگ‌ میگیره یا چرک مرده میشه 

چرک مرده شده... فک کنم باید وایتکس بشوری بعد اتو کنی

لکه پاکن همش میریزم روش

کلا روپوش بنداز تو وایتکس ولی رقیق کن خالص نباشه خواهرم همیشه مینداخت تو وایتکس نو سفید میشد همیشه ه ...

ممنون 

خانم آقای تکنسین نباید با دست بشوره خدمتکار بگیر شوخی کردم 😁❤️

خدمتکارمون کجا بود کاش داشتیم تو خونه انگار من خدمت کارم 

عادت قشنگی نیست مگه دروغگو هستی ک برای اثبات حقیقت حرفات قسم بخوری

درسته عادت بدیه

با شوهرمم حرف میزنم همش جون خودشو قسم میخورم 😑

من روپوشمو ميندازم مینی واش مامانم رو حیوانات حساسه هر روز نشورم نمیذاره🤦‍♀️😂

به‌به دامپزشکی.؟☺️