2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط من بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6229 بازدید | 113 پست

بچه دوم و بیار به امید خدا هم همدمت میشه هم بچت تنها نیست شوهرت که خداروشکر خوبه زن باز و خسیس و معتاد و غیره نیست مریض خوب درکش کن برا غرورش به تو ایراد میگیره  دیگه تو سن و سال شما کم کم نیاز جنسی آدم هم خیلی کم میشه  میخوای چکار تا حالا نبود باقیش هم نباشه حالا طلاق بگیری بهتر نمیشه عزیزم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی بوده تا حالا مثل من؟ فعلا سرم به بچه م گرمه. وقتی به این فکر میکنم که دخترم ازدواج می‌کنه و میره ...

عزیزم یه بچه بدبخت کردی دوباره بچه دیگه رو بدبخت نکن 

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

به نظرم یه بار جدی بشین جلوش و تموم حرفایی که توی تاپیک قبلیت گفتی را بهش بگو..شاید به خودش اومد..اینکه بهش به دید هم خونه نگاه میکنی،اینکه نرمال یه زوج حداقل یک بار در هفته رابطه هست..اینکه به نظرت حرفاش بهانه و در رفتن از رابطه اس..اینکه یکبار ازش حداقل محبت کلامی و لمسی دریافت نکردی...بگو میخوام حرف حساب بزنی نه حرف های تکراری و کلیشه ای و بهانه..بگو مشکل اصلی رو بگو،،اونکه ته قلبته،،قول میدم ناراخت نشم..حداقل دونستنش از این وضعی که دارم ناراحت کننده تر نیست...اینا رو بگو ببین چی میگه،،بعد تاپیک بزن بهمون بگو

عزیزم من رفتم تاپیکتون رو خوندم ، شما بسیار آدم نابالغ و نفهمی هستی، بسیار نفهم ، فقط بچه نیار دیگه، ...

متاسفانه از اینموارد تو جامعه به وفور هست. یه خانمی بود پدرش کلی ملک داشت، یعنی شما حساب کن چند تا خونه و مغازه و هر واحدی چند میلیارد تومن! همین یه دخترم داشتن و حالا ثروت های دیگشون بماند، چقدر پدره آدم فهیمی بود و چقدر درکش میکردن. اونوقت خانمه شوهرش یه دیوانه تمام عیار بود. شوهره انقدر شیک و پیک بود و خوب صحبت میکرد هیشکی شک نمیکرد زیر این جلد یه روانی زندگی کنه. مثلا اگر پای سفره بچه یه قاشق غذای بیشتر میخواست، ممکن بود جاییشون بخاطر کتک بشکنه! مثلا خانمه لباسای دهه هفتاد رو میپوشید و در عین پولداری اجازه خرید لباس سالی یکبارم نداشت! شوهره صبح در رو قفل میزد و شب خود بازش می‌کرد، حالا میخواد هر اتفاقی بیافته و...! مادر و پدر زنش رو فوش میداد و کتک میزد! غذاها رو میریخت رو فرش و... 

بعد این خانم بعد کلی مشاوره تخصصی و کلی مشورت های مردم...  هر بار مبرفت شکایت کنه یا جدا شه میگفت نه میترسم زندگیم خراب شه! نه یه بار دیگه سعی میکنم بهترین براش باشم و... 

باور کنین دل پدرش خون شد، من از یه جایی به بعد حس کردم این شوهره بدبخت فقط میخواد جدا شه و این خانم مثل چسب چسبیده و ول نمیکنه. 

اغلب افرادی که میگن شرایط ندارم و فلان و.. اینا دروغگوهای خوبی شدن. همین 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

متاسفانه از اینموارد تو جامعه به وفور هست. یه خانمی بود پدرش کلی ملک داشت، یعنی شما حساب کن چند تا خ ...

هر زندگی ارزش موندن و ساختن نداره

بعضیا خودشون رو گول میزنن 

حالا باشه موندی، دیگه بچه دار نشو .

اون بچه فقط حضور فیزیکی پدر و مادر مریض و پول نمیخواد،  خیلی چیا میخواد که توی این خونه ها نیست

طبق چیزایی ک دیدم و خوندم 

شوهرت فانتزی  های خاصی داره و از رابطه با زن عادی لذت نمیبره 

حالا یا همجنس بازعه 

یا رابطه برده ی دوس داره .باید سرچ کنی متوجه بشی 

یسری مردا فانتزی دارن ک برده ی خانوهای خاصی باشن ک خیلیییییی به خودشون میرسن ناخن های بلند مشکی دارن  بهشون میگن میسترس 

سرچ کن بخون خودتو یه بار اون شکی کن ببین واکنشش چیه

شوهرت علاقه به رابطه با میسترس داره و اونا فقط تحریکش میکنن 

بخاطر همیندمیگه به خودت نمیرسی و فلان 

شاید درحال حاضر بایه میسترس چ چتی چ حضوری در ارتباط باشه .شایدم فقط فانتزی و علاقش باشه و با عکس و فیلم هاشون خودارضایی کنه 

خودت باید بفهمی

عزیزم شما شوهرت جای دیگه دلش گیره و اونجایی که میگی رابطه چندساله نداریم .با یکی دیگه رابطه داره چون مردا یه روز بدون رابطه باشن دیوونه میشن .خیلی از خانومای متاهل متاسفانه روحشونم خبر نداره همسرشون با یکی دیگست .شما یا خیلی ساده ای یا خودتو زدی به اون راه درهرصورت بچه اوردن واسه شما سم هست چون بدبخت میکنی اون بچه رو .اگه شرایط طلاق داری واقعاا طلاق بگیر اگر نه که باید بری مشاور 

کسی بوده تا حالا مثل من؟ فعلا سرم به بچه م گرمه. وقتی به این فکر میکنم که دخترم ازدواج می‌کنه و میره ...

سلام 

شوهرت ناتوانی داره شکی نیست،،،،

بنظرم شماشده برادل خودت کارای زیبایی بکن،،تتوخط چشم ظریف،، شیدننگ لب قشنگ،

بوتاکس،، اگرزیرچشت گوده،یاگونت کمه ژل وفیلر،،،،موهایلایت

لیزر موی زاید،، ایناانجام بده لباساقشنگ بپوش نه صرفا برای،،،،،،برا دل خودت برای بهترشدن دیگه سن مابالارفته یکارای زیبایی بایدانجام بدیم

و درخاست رابطه نکن گفتی اثرنداره،،،این کارابرادل خودت بکن

چون گفتی اصن نمیشه،طلاق بگیری

بچه دوم باتوجه به پروسه،که برابچه فبل طی کردی بنظرم به دردسرش نمی ارزه

سعی کن،طلاوپوگد پس انداز داشتوس باشی آینده،قابل پیش بینی،نیست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه دوم و بیار به امید خدا هم همدمت میشه هم بچت تنها نیست شوهرت که خداروشکر خوبه زن باز و خسیس و معت ...

نظرت محترم اما چرا گفتی تو سن شما نیاز کم میشه من ۳۷سالمه و‌اصلا نیازم کم‌نشده