2777
2789
عنوان

توروقرآن یچیزی بخودتون بزنین

417 بازدید | 25 پست

دیروز رفتم اتاق پرو بو سگ مرده میداد🤮

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین واقعا نمیدونم از چیه بعضیا یه بوی عجیبی میدن تازه خودشونم متوجه نمیشن 

دیروز من از کنار یه خانمی گذشتم سنش هم بالا نبود بخدا میخورد ۲۵ اینا باشه یه بوی تند عرقی بهم زد حالم بهم خورد 

واقعاً اینا بو نمیفهمن؟ آخه مگه میشه آدم نفهمه بو میده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
بعضی زن ها آره واقعا بو میدن

من نمیدونم این شوهرای بدبختشون چطور پیش اینا میخوابن

می‌گفت وقتی جنازه برای شما نباشه، حلواش براتون شیرینه.گفتم یعنی چی؟مکث کرد و گفت؛ وقتی درد برای شما نیست از بیرون راجبش حرف زدن راحته. ..................   ................                 وقتی خورشید می‌درخشد، لذت ببر...اما وقتی ابرها آمدند هم برای خورشیدی که دیگر آنجا نیست گریه و زاری نکن!به جای این که انرژی خود را صرف گریه و ناله کنی، حالا از ابرها لذت ببر...و وقتی ابرها رفتند - و البته که می‌روند چون در این زندگی هیچ چیزی همیشگی نیست - آن وقت برای رفتن ابرها هم ناله نکن!پس هرچه که هست، با آن برقص و آواز بخوان... این راه هوشمندانه برای زندگی کردن است.هرچه که هست هست و هر چه که نیست نیست.

الان که دیگه تابستون نیست بازم بو میدن

آخ آخ یکی هست میگه تو زمستون آدم چون زیاد عرق نمیکنه ۱۰ روز یه بارم دوش بگیره کافیه

گفتم بدنت بو میگیره عرق کنی نکنی باید بری دوش بگیری گفت سرما میخورم😐😅

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

ببین واقعا نمیدونم از چیه بعضیا یه بوی عجیبی میدن تازه خودشونم متوجه نمیشن دیروز من از کنار یه خانمی ...

میفهمن براشون مهم نیس چون چیزی به اسم شعور و نظافت حالیشون نیس

من نمیدونم این شوهرای بدبختشون چطور پیش اینا میخوابن

شوهراشون از خودشون بدترن بابا

تو مدرسه دخترم بابای یکی از بچه ها میاد دنبالش همیشه وقتی از کنار آدم رد میشه بوش می مونه عین لجن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️