2777
2789
عنوان

عدد بتا پایین

103 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من سه روژ قبل از موعد پریودم ازمایش بتا دادم مثبت ۲۵بود

عددش خیلی پایینه ولی باردارم

دلیلش میتونه این باشه که خیلی زود ازمایش دادم و هنوز ۳روژ ب موعدم مونده بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بتا سر در نمیارم هروقت باردار میشم بیبی میزنم مثبت ک‌شد میزم دکتر واسم یه چکاب کلی و سونو مینو ...

منم همه بی بی چکام  سه چهار روز قبل پریودی هاله میندازن رفتم ازمایش گفت بارداری فق عددش پایینه

عزیزم برای ازمایش باید چندروز از موعد پریودت بگذره عدد بتات برای قبل پریود کاملا طبیعیه

من خودم سه روز قبل پریود رفتم دقیقا ۲۴بود

یه هفته بعد پریوذ شده بود ۲۰۰و خورده ای

💚🎈از ته دلت برام دعا کن🍀🎈💚
اره بچه اولمه دست خودم نیس نمی‌دونم چیکارکنم نگرانشم😞

نباش عزیزم فقط نذر کن ک‌ سالم باشه و همه چی خوب پیش بره صلوات بفرستید ...منم بارداریم خیلی بد بود برای بچه دوم ...فیبروم و هر لحظه احتمال سقط ...سعی کردم بیخیال باشم توکل به خدا کنم و فقط استراحت 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا تو خیلی زود رفتی.. چقدر عجله داشتی الانم حامله ای روز پریوت تکرار کن ازمایش رو اصلانم نگران نبا ...

من این ماه دارو واسه بارداری مصرف کرده بودم بعد از دوهفته ک امپول زدم سمت چپم ک فولیکول خوب داشتم درد می‌کرد احساس ضعف داشتم بی بی چک ۴روز قبل پری گذاشتم هاله کاملا واضحی انداخت روز بعد دوباره تکرارش کردم هاله انداخت دیشب رفتم ازمایش و گفتن بارداری فق عددش پایینه