2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده شب مهمونیه ولی نباید برم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 37 پست
تا خودشون نخواستن و تمایلی نشون ندادن واسه آشتی کردن ،اقدام رسمی نکن ،و جلوی دیگران در مقابل عمل انج ...

من‌میگم اگه براشون مهم بودم خیلی خب میگفتن بیا با شوهرت آشتی کنیم اما نه خودشونو دور میگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالم الانم از شوهرم میترسه

بنظرم نرو همسرت کوچیک نکن 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

شوهرمم گفت نرو بنظرم

اره اگر خودت ب شوهرت احترام بزاری و پشتش باشی بقیه هم یاد میگیرن احترام میزارن وگرنه که هیچی

اول و آخر همون شوهر به دردت میخوره نه خاله و عمه و دایی و عمو 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

فک‌نکنم برم منصرف شدم..

مطمئن باش وقتی به همسرت ارزش بدی اونم همین کارو می‌کنه 

وقتی ببینه تو بخواطرش نرفتی اونم قدر دانت میشه و جای دیگ جبران میکنه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

من‌میگم اگه براشون مهم بودم خیلی خب میگفتن بیا با شوهرت آشتی کنیم اما نه خودشونو دور میگیرن

تو مهمونی رسمی هوای همسرت رو داشته باش 

متاسفانه بعضی بزرگتر ها ،اصلا بزرگتری نمیکنن تا میونه رو درست کنن 

با احترام 

تازه خالم‌گفت بیا کمکم خیلیم کار دارم😐

اصلا نرو 

مگه بی کس و کاری دور از جونت 

وقتی شوهر داری باید همه جا با همسرتون بری 

خیلی دلشون میخواد تو دورهمی هاشون حضور داشته باشی باید بیایین شوهرتون رو آشتی بدن 

💚🌱