2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده شب مهمونیه ولی نباید برم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله ات مقصرع که پیشنهاد طلاق داد بهت به هر دلیلی 

من باشم نمی‌رم چون الویت من همسرمه

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خاله عزیزم بدون شوهرم تو مهمونی نمیتونم بیام کار درستی نیست

حالا بعدا میام خودتون رو میبینم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

تا خودشون نخواستن و تمایلی نشون ندادن واسه آشتی کردن ،اقدام رسمی نکن ،و جلوی دیگران در مقابل عمل انجام شده قرار نده همسرت رو 

ممکنه عکس العمل خوبی نشون نده 

تو مواقعی که خودتون دو تا با همسرت خوبید و حوصله داره ،ازش نظرش رو بپرس ،اگه دیدی ته دلش راضیه ،آشتی بده ،البته نظر خاله هم بپرس 

در مورد مهمونی هم بهتره از همسرت جویا بشی عزیزم 

اگه خودت تمایل به دور همی داری ،از همسرت خواهش کن که همراهیت کنه ،اگه نه برات مهمه که ممکنه تو جمع بهش بی حرمتی بشه ،نرو 

ببین عزیزم ،شما بهتر میدونی صلاح کدوم وره ،

اگه همسرت داره زیادی بزرگ میکنه مساله رو ،یا از سر غرور لج کرده ،سعی کن میانه رو باشی و از همسرت بخوای که همراهی کنه و باشه تو مهمونی 

خودمم فک میکنم شب وسط اون آدما با شوهراشون...من تک بیفتم قشنگ نیست

فقط این نیست ، علنا داره به شوهرت بی احترامی میشه 

مجرد که نیستی تنها بری ،

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

نه جات باشم نمیرم احترام و ارزش همسر آدم بیشتر از ایناست که بخواد به خاطر یه دور همی زیر پا گذاشته بشه 

من شخصا حتی اگر مشکلی بین خونوادم و همسرم نباشه بدون همسرم خونه هیچ احدی نمیرم شما که مشکل هم داری دیگه جای خود داره 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭