2777
2789
عنوان

چقدر ما خانواده های معلما بی پولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 29 پست
ببین همه درس میخونن، ولی کیفیت درس خوندن، برنامه و هدف خیلی مهمه. طرف درس میخونه نهایتا معلم شه، ول ...

الان رتبه ای که رشته من میخواد با این رشته هایی که گفتی یکیه؟ 

علوم پایه رو با پنجاه هزار منطقه هم قبول میشن....

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

اینقد تو سر معلما نزنید این حقوقو نمیگم کم نیست و زیاده ولی اکثر کارمندای دولتی همینن،شما هم پدر هم مادرت رو هم حقوقشون بد نبوده،،رشته بد اوردنت ربطی ب بی پولی نداشته، دختر دوستم فقط پدرش کارمنده مادر خانه دار امسال پزشکی قبول شد کلاسم نمیرفت،،و خیلیای دیگه رو هر سال میشنوم ک رشته های خوب اوردن در صورتی ک وضع مالی معمولی داشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق کارمند بانک هم همینه؟ همکلاسیم پدرش کارمند بانک بود مادرش خانه دار دوسال یه بار خونه های بزرگ و ...

پدر خودمن کارمند بانک بودن و بازنشست شدن و مادرم دبیر ریاضی

هردو در یک سطح حقوق میگیرن فقط کارمند بانک وام بهش زیاد میدن اونم به قدیمی ها میدادن نه اینکه حقوقش بالاست

یه درصد کمی‌بالارتر از شمان

اکثریت جامعه اارن حقوق کارگری میگیرن‌

برو ببین پایه حقوق اونا چنده؟؟ 

نه تعصیلی دارن با یه شعل سخت و ساعت کاری بالا

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اینقد تو سر معلما نزنید این حقوقو نمیگم کم نیست و زیاده ولی اکثر کارمندای دولتی همینن،شما هم پدر هم ...

خیلی هم ربط داره سال دهم یازدهمم خورد به کرونا همکلاسیام که وضعشون خوب بود همه خصوصی کلاس رفتن من همه رو با بدبختی آنلاین یاد گرفتم حتی یدونه کلاس هم نرفتم اونی که شما میگی احتمالا خیلی نابغه بوده 

یه درصد کمی‌بالارتر از شماناکثریت جامعه اارن حقوق کارگری میگیرن‌برو ببین پایه حقوق اونا چنده؟؟ نه تع ...

معلمی که فوق لیسانس داره با کارگر یکیه؟ 

پدر من از ۱۷ سالگی میدونین چه جاهایی تدریس کرده؟ ییلاق های دور افتاده استانمون که برق و آب هم نداشتن اوایل خدمتش اونجا بوده حقش اینه؟

الان رتبه ای که رشته من میخواد با این رشته هایی که گفتی یکیه؟ علوم پایه رو با پنجاه هزار منطقه هم قب ...

بنظرم مشکلت مقایسه کردنته، نه دیدن اشتباهاتت. 

اگر بابا و مامان تو درآمد. داشتن، بعضیا همینم نداشتن. نسل ماها که کلا نمیدونست مهد کودک چیه ، فقط بچه های آدمای پولدار میرفتن، بقیه پیش پدر و مادربزرگ میموندن، مادرا اکثرا خونه دار ، پدرا مشاغل آزاد و کم درآمد. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بنظرم مشکلت مقایسه کردنته، نه دیدن اشتباهاتت. اگر بابا و مامان تو درآمد. داشتن، بعضیا همینم نداشتن. ...

گاهی مقایسه لازمه تا بفهمیم چی داره میگذره

معلمی که فوق لیسانس داره با کارگر یکیه؟ پدر من از ۱۷ سالگی میدونین چه جاهایی تدریس کرده؟ ییلاق های د ...

بحث سختی راحتیه کاره؟

کارگر با بدنش داره زحتمت میکشه بعد چند سال هم از کار افتاده میشه  باید کل یخرج کنه برای سلامتیش

اون زمانی هم که فووووق لیسانس ارزش داشت گذشت

الان همه با مدرک یا بیکارن یا خودشون میکشن کادگری کنن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
گاهی مقایسه لازمه تا بفهمیم چی داره میگذره

به هیچ دردی نمیخوره، چون شرایط خوب خودتو نمیبینی. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بحث سختی راحتیه کاره؟کارگر با بدنش داره زحتمت میکشه بعد چند سال هم از کار افتاده میشه باید کل یخرج ...

۳۰ ساااال خدمت کنی بعد حقوقش تازه با حکم جدید بشه ۲۸ تومن 😔 

۳۰ سااال مدیر باشی و بعدش با حقوق ماهی ده تومن هرروز (حتی پنجشنبه و تابستونا) مجبور بشی واسه یه نفر دیگه کار کنی بعنوان معاون 

ماهم نه خرج اضافه داریم نه بریز و بپاش نه بهش فشار میاریم ذره ذره ذوب میشیم خوشبحال همکلاسیام

بحث سختی راحتیه کاره؟کارگر با بدنش داره زحتمت میکشه بعد چند سال هم از کار افتاده میشه باید کل یخرج ...

تازه مادرمم فرهنگی بازنشسته اس اگه خانه دار بود دیگه کاسه گدایی باید دستمون میگرفتیم