2777
2789
عنوان

چقدر ما خانواده های معلما بی پولیم

243 بازدید | 29 پست

امروز شنیدم همکلاسیم که خیلی درسخونم بود امسال واسه سومین سالش کنکور داد قبول نشد دارن میفرستنش ایتالیا پزشکیشو بخونه واقعا من موندم پدرهاشون چه شغلی دارن؟؟ سال دوازدهم با بهترین معلمامون(نمونه دولتی بودیم) خصوصی کلاس میرفت فکرشو کنین ساعتی دو میلیون:/ منم بخاطر ۵۰۰ هزار تومن رفتم پیش یه معلم ریاضی داغون چون همکار بابام بود رایگان برام چندجلسه گذاشت و یهو ولم کرد منم همش از تلگرام جلساتو با بدبختی دانلود میکردم 😔

از رشته ام متنفرم تراز کنکورم ۸۱۰۰ دارم بهداشت عمومی مضخرف میخونم عین مار سرکلاسا پیچ میخورم تا تموم شه حالم ازش بهم میخوره  طبق معمول پول نداشتیم برم پرستاری آزاد حداقل

مامانم معلم بابام معلم تو بچگی آواره این مهد کودک و اون مهد کودک بودین هر روز برنج هامون شله میشد چون مامانم خونه نبود غذا برسونه همش درگیر فشار شغل اونا بودیم آخرم هیچی به هیچی 

الانم بابام بخاطر ۱۰ میلیون تومن(حقوق زیر اداره کار) میره یه غیر انتفاعی چون حقوقش حتی کفاف نصف ماه رو هم نمیداد کسی که ۳۰ سال مدیر و معاون دبیرستان بوده غرورش له میشه باید واسه یکی دیگه کار کنه افسرده شده افسردگیش رو ماهم تاثیر گذاشته 😔

یسری ها فقط زندگی میکنن بقیه بهر تماشا اومدیم

واقعا این زندگیه ما داریم؟ 

دو گیگ بسته اینترنتی که باهاش پیام میزارم رو هم با ۲۵۰۰۰ تومن سود سهام بی عدالتم ریختم

خیلی دلم پر بود سر صبحی الانم سرکلاسم و گوش نمیدم چون از رشته ام متنفرم💔

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درس خوندن همت میخواد، دوست من پدر نداشت و مادرش خونه دار بود، خیلی معمولی بودن، نشست درس خو.ند و یه رشته خوب تو دانشگاه دولتی قبول شد و الان آزمایشگاه کار میکنه. 

من هزار بار تو این سایت دیدم یجوری برای معلم شدن تلاش میکنن انگار چه خبره. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

شما با این تراز خیلی بد انتخاب رشته کردیحقوق دوتا معلم هم اونقدر کم نیست که به بسته اینترنت نرسه! حد ...

چی میرفتم با این تراز پزشکی؟؟

شما با این تراز خیلی بد انتخاب رشته کردیحقوق دوتا معلم هم اونقدر کم نیست که به بسته اینترنت نرسه! حد ...

بخدا روم نشد بهش بگم اینترنت میخوام آخر ماهی وضعمون این دوسال اخیر خیلی افت کرده حقوقا کمه تورم زیاد اوناهم بازنشسته شدن

۳۰ سال سابقه خدمت حقوقش ۲۸

درس خوندن همت میخواد، دوست من پدر نداشت و مادرش خونه دار بود، خیلی معمولی بودن، نشست درس خو.ند و یه ...

از کجا میدونی درس نخوندم؟ انقدر اسم رشته ام ضایع اس همه فکر میکنن رشته درپیتیه رتبه قد همون آزمایشگاه میخواد پیراپزشکیه

مدیریت پول بلد نبودین خب خاله مو شوهرش هم دوتا معلم ان بهترین زندگی دارن

آره باور کردیم انقدر حقوقا شاهانه اس 

چطور باید مدیریت کنیم دقیقا؟ راهکار میدی؟ فقط جمله های کلیشه ای بلدین معلما همیشه فلاکت بار ترین زندگی رو داشتن لعنت به این حقوقا خونه ۲۲ سال ساخت ۶۰ متری زندگی میکنیم یه متر نتونستیم بزرگش کنیم همونم با یه وام پرسود سال ۸۶ خریدیمش

از کجا میدونی درس نخوندم؟ انقدر اسم رشته ام ضایع اس همه فکر میکنن رشته درپیتیه رتبه قد همون آزمایشگا ...

ببین همه درس میخونن،  ولی کیفیت درس خوندن، برنامه و هدف خیلی مهمه. طرف درس میخونه نهایتا معلم شه، ولی یکی درس میخونه تا دکتری بگیره، رشته پزشکی نه مهندسی، شیمی، فیزیک و... 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

حقوق همه کارمندها همینه!

حقوق کارمند بانک هم همینه؟ همکلاسیم پدرش کارمند بانک بود مادرش خانه دار دوسال یه بار خونه های بزرگ و گرون میخریدن کلاس پیانو و.... 

درضمن همه میدونن بین کارمندا پایین ترین حقوق ما فرهنگی هاست