2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 7205 بازدید | 213 پست

به این فک کن هربار پول گرفتنت با منته نه برای همه برای خیلیا اینطوریه

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوسال پیش کارمند بودم خیلی بد بود اما حالا خداروشکر دوسال خونه دار درست همینایی که گفتی رو هستم و ...

حیف کردی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
ن من مخالف نظر شمارو دارممن بعنوان زن شاغل کمتر تو خونه کار میکنم تمیزکاریو غذاپتختنه هست ، رسیدگی ب ...

خب منم یکسره درحال بشور بساب که نیستم خیلی وقتا هم خونه نامرتب هست ولی درکل درگیری ذهنی خونه همیشه با آدم هست ضمن اینکه‌ش‌هر من واقعا تو‌خ‌نه کار خاصی نمیکنه بچه ها‌رو‌نگه میداره و‌سرگرم میکنه ولی کار خونه نه

چرا خوب نباشهفیلم میبینی میری‌بیرونبازار مدام‌درگیر باشی خوبه پس؟

بعد سر یه شلوار خریدن سر یه خوراکی پول نداشته باشی و هی موس موس کنی به من پول بده شوهرت بگه میخوای چیکار خودم میخرم اونم از هزار یکیشو بخره بعدم غر وغر چه خبرته زنای مردم اینو هم ندارن دوتا بچه دارم به شدت به فکر کارم حالم بهم میخوره وقتی تقاضای پول میکنم

😐 چقدر ظالمن ما دربه در دنبال ۲۰۰ تومن وام بودیم نمیدادن

ذیسمون زنش با عموش ریخت روی عموی خود رییسه امسال براش کادو ایفون خریده پارسال شاسی بلند تازه وامدگرفت سیصد ماهی سه تومن حقوقش تا من دوسال پیش بودم90تومن بود

ذیسمون زنش با عموش ریخت روی عموی خود رییسه امسال براش کادو ایفون خریده پارسال شاسی بلند تازه وامدگرف ...

این پولا برکت ندارن خداروشکر ما زندگی مون از راه درست و حلاله هیچوقت دلم نخواست اینجوری پول دربیارم

این پولا برکت ندارن خداروشکر ما زندگی مون از راه درست و حلاله هیچوقت دلم نخواست اینجوری پول دربیارم

ما میگیم خداهم کاریشون نداره حالا من یه ریال مال حروم بیارم خدا صدبرابرشو از ما میگیره زورش به ماها میرسه نه اون گردن کلفتا

از ساعت ۶ بیدار میشم . بچم هم نق میزنه گریه شدید و خودشو میزنه زمین که مدرسه نمیرم . اعصاب نذاشته . ...

مدرسه براش جذابیت نداره 

معلمش خوبه؟

اگر دوست پیدا کنه با انرژی میره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شاغلم و گاهی واقعا خسته میشم و وقت خیلی کارها رو ندارم و غبطه هم شاید بخورم به اونا که تایم آزاد دارن اما بازم ترجیح میدم پول خودم رو خرج کنم برا خودم عادت ندارم از کسی تقاضای پول کنم. می دونم الان میگید شوهرته وظیفه اشه ولی من مدلم اینطوریه دیگه یه کم احساس کنم طرف منت میذاره یا ته دلش راضی نیست برا یه چیزی خرج کنم از پولش زودی حالم گرفته میشه. فکر کنم بعد از سال ها استقلال مالی از زمان مجردی دیگه واقعا به اینکه پول خودم رو برا خودم خرج کنم بی منت و آزادانه عادت کردم و به هر سختی هم هست باید ادامه بدم و قبول کنم زندگی همینه و راحت نیست اگر میخوام قدرتی که الان دارم به خاطر استقلال مالی رو حفظ کنم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!