2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 6367 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای شماها چقدر پرخاشگر و دعوایی هستید داره میگه شاغل بودن در کنار مادر بودن و خانه داری سخته داره در ...

شما مهربون باش عزیزم من مدل حرف زدنم اینطوره

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

کارت چیه؟بستگی داره اگه پزشکی حق داری چون صبح باید بری عصر هم بری شیفت بیمارستانم داریولی کارمند و م ...

چرا انفاقن حضور زن سراسر منفعته برای بقیه خودم مادرم شاغل بود همش تنها بودیم وخیلی از مسائل دیگه حضور مادر یه واقعن دلگرمیه تو خونه برای بچه ها البته مرد باید قدرشناس باشه من چون شوهرم بشدت قدرشناسهو کمک حالمه حس خوب دارم وقتی مرد قدرنشناس باشه زن هیچ دلگرمی ای نداره حس پوچی داره 

خب انتظار آدمها از زندگی متفاوتهمن دوستم دندان پزشکه دخترش دنیا اومد فقط یکماه مطب نرفت مجدد برگشت س ...

اره خیلی از دکترا دیدم اینطورن مثلا بچه یک ماهه رو گذاشتن مهد کودک ولی اگه من بودم براش پرستار خوب میگرفتم که برا بچم گرفتم

منم خانه دارم خونم خیلی بزرگه و خودمم رو تمیزی حساسم با این حال نیازی نیست از ۵ صبح در حال کارای خون ...

نه دیگه ساعت ۸ که نمیخوابم.ساعت ۱۰ و۱۱ میخوابم البته خوابم خیلی بی کیفیته.. الکی تا صبح چندین بار بیدار میشم .خونه ما هم‌سه خوابه وویلایی هست حیاط داره..نمیگم‌که از۵صبح شروع میکنم به کارکردن تا ۱۰ شب.ولی عادت کردم‌بعدازنماز صبح نمیخوابم...مثلا الان که ساعت نه ونیمه.این کارها رو انجام دادم.اماده کردن صبحونه و چای ..تغذیه مدرسه بچه ها نیمرو درست کردم با میوه وبیسکوییت دادم‌بردن ‌..بعدشم که بقیه رفتن خودمش صبحونه خوردم.. جمع کردم وظرفا شستم..تخت بچه ها وها وخودمون رو مرتب کردم. لباس انداختم لباسشویی... نیم ساعتی تو نی نی سایت وگوشی بودم..الان هال رو مرتب کردم گلهارو آب دادم...دیشب تادیروقت کاردستی درست کردم .. صبح وسایلاو چسب ومقوا روجمع کردم الان  جارو برقی بکشم..میز تلویزیون ومیزهای جلومبلی هرروز باید گردگیری بشه.چون درو پنجره بازه خاک میگیره...ناهار درست کنم.اتاق بچه ها هرروز به هم ریخته وپراز اسباب بازی وکاغذه وجزوه و...چندروز مریض بودم..گاز کثیفه.. میزکامپیوتر وخودکامپبوتر خاک گرفته.حیاط پراز برگه.‌واااای😫😫😫

پارسا پسرمامان😍
اجی شما شاغلی؟؟؟به نظرت شرکت کنم به خدا تمام داریم همین ششصد هزاره میترسم از دستش بدم دخترمم لباس ند ...

عزیزم رشته تون چیه؟

رشته تون رو بگید من برای منابع شاید بتونم کمکتون کنم که یه منبع جامع بخونید

برای عمومی کتاب مجموعه پرسشهای استخدامی اطلاعات عمومی از حمید جلالی رو بخونید کفایت میکنه

خب منم یکسره درحال بشور بساب که نیستم خیلی وقتا هم خونه نامرتب هست ولی درکل درگیری ذهنی خونه همیشه ب ...

عزیزم هرکار که ارامشو بهت هدیه میده انجام بده

دنیا مسابقه نیست که محل گذره پس خوش بگذرون

یکی بره سرکار حالش خوبه یکی خونه بمونه

اصلا مقایسه پذیر نیستن❤️

مامان دوتا گل پسر

منم دقیقا همینم استراحت فکری من سرکار هست ولی تهش که میشینم فکر میکنن خانمهای خانه دار اطرافم رو میب ...

من خودمو نگا میکنم نرم سرکار دچار پوچی میشم هر کسی یه مدلیه ببین خودت چی دوس داری 

اگه انقد دوس داری خونه دار باشی یه ماه مرخصی بگیر بعد تصمیم بگیر 

چرا انفاقن حضور زن سراسر منفعته برای بقیه خودم مادرم شاغل بود همش تنها بودیم وخیلی از مسائل دیگه حضو ...

خب منم همینو گفتم هیچ منفعتی برای زن نداره فقط خدمات رسانی و منفعت برای بقیه اس

یه زن از ۲۰ سالگی تمیز میکنه بچه بزرگ میکنه و.... تا میرسه به ۶۰ سالگی بچه ها هر کدوم ازدواج کردن درگیر زندگی خودشونن و رفتن واای به روزی ک مرد قدرنشناس باشه و بخواد تو اون سن برای یه دکتر رفتن وایسه ببینه کی با منت سوارش کنه ببرش!یا عمل یا ...

چرا انفاقن حضور زن سراسر منفعته برای بقیه خودم مادرم شاغل بود همش تنها بودیم وخیلی از مسائل دیگه حضو ...

خودم خونه دارم مادرم شاغل الان تو دهه ۳۰ زندگی تفاوتا رو حس کردم

اینم بگم جامعه جوری شده آدما منفعت طلب شدن هر کی بفکر خودشه بخصوص مردا ک قانون باهاشونه

مدرسه براش جذابیت نداره معلمش خوبه؟اگر دوست پیدا کنه با انرژی میره

نمیدونم . معلمها که خوبن . غیر انتفاعی هستش . 

حیاط داره  توپ بازی میکنن و کلی بازی های جذاب .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .