2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 7327 بازدید | 213 پست

برای من شاغل بودن خیلییی بهتره

درامد دارم هیچ

ادمارو میبینم

صحبت میکنیم معاشرت داریم

شادترم خرید میکنم سرراه برا خودم 

زندکیم رو روال تره ناهار شامم برنامه داره

دوتا بچهام خیلی شلوغن یذره فکرم ازاد میشه 

فقط مشکلم کم خوابیه که خونه بمونم بیشتر میخوابم که اصلا دوست ندارم

ولی خب سلیقست 

مامان دوتا گل پسر

بنظر من که حق مردمو میخورن ماهر بانکی رفتیم برای وام ودیعه گفتن بودجه نداریم چطور به کارمنداشون میدن ...

✅️✅️✅️بیشتر مردم ناراضی ان از بانک 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم پزشک داریم دقیقا همینه

خب انتظار آدمها از زندگی متفاوته

من دوستم دندان پزشکه دخترش دنیا اومد فقط یکماه مطب نرفت مجدد برگشت سرکار ولی من نمیخوام و نمیتونم انقدر نسبت به بچم بی تفاوت باشم

پول خوبه ولی باید ببینی چی میدی که چی بدست بیاری

والا من تعجب کردم اخه وقتشون رو صرف کار منزل نمیکنن

✅️✅️✅️

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بنده خانه داری هستم که هیچوقت بعدازنماز صبح نمیخوابم.حتی جمعه ها..چون خانه دارهستم تماااااام کارها خ ...

منم خانه دارم خونم خیلی بزرگه و خودمم رو تمیزی حساسم با این حال نیازی نیست از ۵ صبح در حال کارای خونه باشم ، شوهرمم کمک نمیکنه کارای بچمم با خودمه 

بنظرم شما یا داری اغراق میکنی یا مثلا شب ساعت ۸ میخوابی و ۵ بیداری و این روتین زندگی شماست 

برای من شاغل بودن خیلییی بهترهدرامد دارم هیچادمارو میبینمصحبت میکنیم معاشرت داریمشادترم خرید میکنم س ...

منم دقیقا همینم استراحت فکری من سرکار هست ولی تهش که میشینم فکر میکنن خانمهای خانه دار اطرافم رو میبینم میگم خوشبحال اینا بدون دغدغه و‌زحمت کار کردن دارن زندگی میکنن و حالشو میبرن

شما از نزدیک‌تو‌زندگیشون هستین؟؟

الان کارای روزمره بچه‌شون رو‌کی میکنه؟

زندگی واقعا ماها اینه حالا شما هرطور‌دوست دارید فکر کنید 

منم خانه دارم خونم خیلی بزرگه و خودمم رو تمیزی حساسم با این حال نیازی نیست از ۵ صبح در حال کارای خون ...

چرا کسی که مثل ما نیست داره دروغ میگه یا به قول شما اغراق میکنه؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مگه مبشه هیچکار نکنی بخصوص بچه داری الان همسایه من کارگر تمام وقت داره اوندفعه پدزشوهرش پیشس بود ذاش از کار خونه پیشم گلایه میکرد گفتم مگه کمکیت نمیاد هرروز گف هرچقدم کمکی داشته باشی یسری کارهارو خودت باید بکنی 

منم دقیقا همینم استراحت فکری من سرکار هست ولی تهش که میشینم فکر میکنن خانمهای خانه دار اطرافم رو میب ...

ن من مخالف نظر شمارو دارم

من بعنوان زن شاغل کمتر تو خونه کار میکنم تمیزکاریو غذاپتختنه هست ، رسیدگی به بچها هست 

ولی خیلی درگیر بشور بساب نیستم همه هم خیلی درکم میکنن که خب هم شاغله هم دوتا بچه داره

کار خونه تمومی نداره خیلی زیاده بچها دائما میریزن

ی خوبی دیگش اینه مهمونی چیزی میشه طبق تایم من میچینن 

کارهای خونه با همسر نصفه ( بچها ولی با خودمن)

اگر شاغل نبودم انصاف نبود همسرمم خونه کار کنه

خلاصه که من هزاران بارررررر انتخابم شاغل بودنه😄😄😄

مامان دوتا گل پسر

دیوونه میشه آدم بیکاری اصلا خوب نیست

مگرخانه دارابیکارن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖