الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من معلمی رتبه ام شد ۳۰۰رد شدم الان استخدام کار قوه قضاییه اومده خیلی منابعش سخته میترسم ابنم تلاش کن ...
تلاش کن بالاخره نتیجه میگیری
خواهرشوهرم شش سال شرکت کرد تا قبول شداللن بیکار بشینی کار نمیاد سراغت خودت باید تلاش کنی
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
برای شخص من خیلی حس بدی داره...اولش خوب بود هر روز خواب و خرید ولی بعدش دیدم چقدر بی معنی این مدل زندگی هیچ هدف شخصی نداری انگار فقط روزا میگذرن بدون هیچ رشد و ارتقائی و کارای خونه هم هر روز از اول بدون اینکه دیده بشن و مهم تلقی بشن تو یه دور باطل باید انجام بشه...من بعد یه هفته داشتم افسرده میشدم
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من خانه دارم خیلیم تلاش کردم برم سرکار تا یک قدمی کارمند شدن هم رفتم ولی نشد مشکل من شوهری نیست که پول نده بنده خدا همه پولاش برا منه مشکلم خرجمونه که با دخلمون نمیسازه منم درامد داشتم عالی بود
اجی شما شاغلی؟؟؟به نظرت شرکت کنم به خدا تمام داریم همین ششصد هزاره میترسم از دستش بدم دخترمم لباس ند ...
بله عزیزم شاغلم
منم تلاش کردم
چندین سال تو دانشگاه حق التدریس درس دادم بدون بیمه
تا بالاخره تونستم به کار دلخواهم برسم