2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 6963 بازدید | 213 پست
خب موقع انتخاب همسر باید چشماش و باز کنه ادم هم شاغل باشه آدم هم شوهرش خرج نکنه هم کارای خونه و بچه ...

این درسته ولی من باوجودیکه همسرم کاملا خرجی رو میده دلم میخواست خودم دستم به جیبم باشه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خب والا الان کارتی خونه هم با خودم هست کسی نمیاد اینا رو‌برای من انجام بده کهمدتهاست میخوام یه کمکی ...

شاغل بودن و در کنارش انجام کارهای خونه سخته

یا نیروی نظافتی بگیرید

یا از همسر بخواید توی کارها کمک کنه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلمی رتبه ام شد ۳۰۰رد شدم الان استخدام کار قوه قضاییه اومده خیلی منابعش سخته میترسم ابنم تلاش کن ...

تلاش کن بالاخره نتیجه میگیری

خواهرشوهرم شش سال شرکت کرد تا قبول شداللن بیکار بشینی کار نمیاد سراغت خودت باید تلاش کنی

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چرا خوب نباشهفیلم میبینی میری‌بیرونبازار مدام‌درگیر باشی خوبه پس؟

برای شخص من خیلی حس بدی داره...اولش خوب بود هر روز خواب و خرید ولی بعدش دیدم چقدر بی معنی این مدل زندگی هیچ هدف شخصی نداری انگار فقط روزا میگذرن بدون هیچ رشد و ارتقائی و کارای خونه هم هر روز از اول بدون اینکه دیده بشن و مهم تلقی بشن‌‌‌‌‌ تو یه دور باطل باید انجام بشه...من بعد یه هفته داشتم افسرده میشدم

هم خدارومیخواد هم خرما😂😂💔

😁دقیقا

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

شاغل بودن و در کنارش انجام کارهای خونه سختهیا نیروی نظافتی بگیریدیا از همسر بخواید توی کارها کمک کنه

همسر من نهایتش آخر شب اسباب‌‌بازی بچه ها رو‌جمع میکنه ‌ تموم 

واقعا قصد‌دارم یه نیروی ثابت یک‌روز‌در‌‌هفته بگم بیاد و‌کم کم بیشترش کنم

تلاش کن بالاخره نتیجه میگیریخواهرشوهرم شش سال شرکت کرد تا قبول شداللن بیکار بشینی کار نمیاد سراغت خو ...

اجی شما شاغلی؟؟؟

به نظرت شرکت کنم به خدا تمام داریم همین ششصد هزاره میترسم از دستش بدم دخترمم لباس نداره😔

خب کارای خونه ما که خودش انجام نمیشه باید خودم انجامش بدم دیگه

خب اشتباهت اینه حجم کارت زیاده درامدت بالاس خدماتی نمیگیری

به کسی هم اعتماد تداری روزای جمعه رو بذار برای اینکه یک نفر بیاد تمیز کنه

غذا هم اطرافت خانم تمیزی ک نیاز مالی داره ماهانه پول بده برات غذا درست کنه شما برو ظهر ب ظهر تحویل بگیر

من خانه دارم خیلیم تلاش کردم برم سرکار تا یک قدمی کارمند شدن هم رفتم ولی نشد مشکل من شوهری نیست که پول نده بنده خدا همه پولاش برا منه مشکلم خرجمونه که با دخلمون نمیسازه منم درامد داشتم عالی بود

اجی شما شاغلی؟؟؟به نظرت شرکت کنم به خدا تمام داریم همین ششصد هزاره میترسم از دستش بدم دخترمم لباس ند ...

بله عزیزم شاغلم

منم تلاش کردم

چندین سال تو دانشگاه حق التدریس درس دادم بدون بیمه

تا بالاخره تونستم به کار دلخواهم برسم