الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب منم همینو گفتم هیچ منفعتی برای زن نداره فقط خدمات رسانی و منفعت برای بقیه اسیه زن از ۲۰ سالگی تمی ...
اره مرد مهمه من واقعن ازینکه برای خونوادم غذا میپزم کاری میکنم ناراحت نیستم بگم عمرم هدر رف پای خونه نقش مرد تو این احساس زن خیلی مهمه فک میکنم بخاطر قدرشناسی همسرمه که احساس بد ندارم البته خیلی دوسدارم یکاری برای خودم راه بندازم سرگزم شم تو تایمی که پسرم خونه نیس دلم میخواد کارم برای خودم باشه
من میگم از بچه عزیزتر برای هر مادری نیست اما بچه هم یک روزی خواهد رفت(همین جا هم مشاهده میکنی که عروسا چقد مخالف وقت یا هزینه گذاشتن همسرشونه و همچنین بلعکس دامادا) فقط خودم میمونم و خودم
من خانه دارم با یه بچه کوچیک روانی شدم وای حالا شاغل هم بودم از پا درمیومدم حق داری واقعا سخته
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
ی زن بی پول ن خواب داره ن بازار ن خرید ن مهمونی ..زندگی میشه براش جهنم ...
من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭