2777
2789
عنوان

کاشکی منم یه خانم خونه دار بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 6169 بازدید | 206 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم همینو گفتم هیچ منفعتی برای زن نداره فقط خدمات رسانی و منفعت برای بقیه اسیه زن از ۲۰ سالگی تمی ...

اره مرد مهمه من واقعن ازینکه برای خونوادم غذا میپزم کاری میکنم ناراحت نیستم بگم عمرم هدر رف پای خونه نقش مرد تو این احساس زن خیلی مهمه فک میکنم بخاطر قدرشناسی همسرمه که احساس بد ندارم البته خیلی دوسدارم یکاری برای خودم راه بندازم سرگزم شم تو تایمی که پسرم خونه نیس دلم میخواد کارم برای خودم باشه

والا این همه فکر خوابیدن و فیلم دیدن هستی همون شاغل بمونی برات بهتر هست.

تا ساعت 10 بخوابی؟🙄

حتی روزای جمعه هم تا 10 نخوابیدم😂

با این همه خوابیدن و بیکار بودن که آدم افسرده میشه.

بی فرهنگی و بیشعوری اینجا بیداد میکنه  خانواده هاتون ادب یادتون ندادن؟حداقل برای ساده ترین چیز ها؟

اره مرد مهمه من واقعن ازینکه برای خونوادم غذا میپزم کاری میکنم ناراحت نیستم بگم عمرم هدر رف پای خونه ...

دقیقا منم

من میگم از بچه عزیزتر برای هر مادری نیست اما بچه هم یک روزی خواهد رفت(همین جا هم مشاهده میکنی که عروسا چقد مخالف وقت یا هزینه گذاشتن همسرشونه و همچنین بلعکس دامادا) فقط خودم میمونم و خودم

من پشت کنکوری ام تو خونه درس میخونم صبح تا ظهر با مامانم تو خونه ام خواهر برادرم مدرسه ان 

و اصلا به این رویایی که گفتید نبود قبل و بعد و حین مدرسه بردن خیلی زیاد دغدغه داره بیچاره همش به رفت و اومده 

با این حال خودش همیشه میگه دلم میخواست شاغل باشم 

من خانه دارم با یه بچه کوچیک روانی شدم وای حالا شاغل هم بودم از پا درمیومدم حق داری واقعا سخته

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ی زن بی پول ن خواب داره ن بازار ن خرید ن مهمونی ..زندگی میشه براش جهنم ... 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭