2777
2789
عنوان

همکار شوهرم رو دیدم میگه قهوه میخوره که🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2559 بازدید | 78 پست
بابا بمن میگه بدم میادبعد این دختره با کافی تو ذستش میگه اقای فلانی ک قهوه میخوره عه

اشکال نداره حالا دوست داره سر کار بخوره خستگی ازش دور میشه هیچی نگو توهم قهوه بخور خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال...شوهر منم اصلا اهل چای خوردن نیست..با دوستاش وپسرخالش زیاد میرن طبیعت وتفریح..یه روز خونه خ ...

درسته 

من نمیدونم چرا مردم اماده حمله ان و وحشی

من میگم برام عجیبه ده ها بار گفتمش بیا لته بگیریم یا قهوه درست کردم و.. این لب نمیزنه

تعجب کردنم جرمه مثل اینکه، بیچاره دور و بریای بعضی ازین خانومای نی نی سایتی مث چی آماده حمله ان خدا صبر بده ب اطرافیانشون

اخه ندیدی قیافه طرفو با چه لبخند موزماری گفت

پس خانمه یکمم دلش میخواسته کرم‌بریزه..شاید شوهرت چون سرکار خسته میشه برای انرژی گرفتن قهوه میخوره..ولی توخونه ترجیحش چاییه

پارسا پسرمامان😍
مشکل اسی اینه ک چرا باید علایق همسرشو اول یه غریبه بدونه

قررررربون آدم چیزفهم

منم حرفو همینه چرا انقدر تنفر داری ولی قهوه میل کردی خو بیا باهمم بزنبم لذتشو ببریم.. 

اینش ناراحتم کرد

ی مشت دیوونه ریختن تو تاپیک برو طلاق بگیر، وای خدا ب دوربریاشون صبر بده

قررررربون آدم چیزفهممنم حرفو همینه چرا انقدر تنفر داری ولی قهوه میل کردی خو بیا باهمم بزنبم لذتشو بب ...

من چون تو وضعیت شما بودم قشنگ فهمیدم چی گفتین 💓

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
پس خانمه یکمم دلش میخواسته کرم‌بریزه..شاید شوهرت چون سرکار خسته میشه برای انرژی گرفتن قهوه میخوره..و ...

مریض بود انگار کاش میدیدی فیسشو سرصبحی

همکارای اون ستادم میگن این خیلیدوست داره بابقیه اقایون حرف بزنه و کلا کرم داره

قررررربون آدم چیزفهممنم حرفو همینه چرا انقدر تنفر داری ولی قهوه میل کردی خو بیا باهمم بزنبم لذتشو بب ...

الان یکی از اون دیوونه ها منم؟خیلی ممنون

من کامنتم کاملا شوخی بود خانم عزیز

فقط میگم تو محیط دوستاش خورده اهمیت نده حرصم نخور همین

اینهمه توهین چی بود بابت دوتا شوخی بهمون کردی وحشی دیوونه