2777
2789
عنوان

همکار شوهرم رو دیدم میگه قهوه میخوره که🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 78 پست

خب شاید یکی میریزه میاره تعارف میکنه

شوهرتم حال نداره بره چایی بریزه،دیگه یکی برمیداره میخوره به زور

منم ترجیحم چای هست ولی یه جایی قهوه تعارف کنن برمیدارم کم کم میخورم

من عاااشق زمستونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه خودمون اصلا چای نمی‌خورم و در کل چای خوری نیستم ولی جایی تعارف کنن دست رد نمی‌زنم

حالا شوهرم باید بیاد به من بگه تو که چای خوری نیستی چرا فلان جا چای خوردی؟؟!!

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
من خونه خودمون اصلا چای نمی‌خورم و در کل چای خوری نیستم ولی جایی تعارف کنن دست رد نمی‌زنم حالا شوهرم ...

منم خونه خودمون اصلا اهل چایی نیستم ولی سر کار اول از همه چایی درست میکردم و کلا سر کار خیلی چایی میخوردم 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اقا نبود که😂ن مهم نبود تعجب کردم این میگ از قهوه بدم میاد

هر چی حالا😂

مهم نیست بابا 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

منم فقط گفتم شاید تو واحدشون کنار بقیه میخورهوگرنه درکل چای ترجیحمونه😅گفت اره اونجا دستگاه کافی بار ...

بی خیال...شوهر منم اصلا اهل چای خوردن نیست..با دوستاش وپسرخالش زیاد میرن طبیعت وتفریح..یه روز خونه خالش چایی تعارف میکردن.گفتم شوهرم زیاد اهل چایی نیست..پسرخالش گفت این چایی نمیخوره؟؟؟؟ وقتی میریم بیرون ۵-۶تا لیوان میخوره...شوهرمم گفت خب اونجا چایی میچسبه...‌‌راست میگه

پارسا پسرمامان😍

وا

همسر منم قهوه دوست نداره ولی میگه سرکار نخورم کسل میشم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم