2777
2789

میخوام با داییم بریم دنبال عروس خانوم بیاد خرید کنن پس فردا نامزد کنن

اصلا باهم حرف نزدن ن محرمن ن چیزی حالا میگم زشت نیست تعارف کنم بگم بیا جلو ؟ شاید اصلا خجالت بکشه 

با داییم میریم دنبالش جلو میشینم برسیم اونجا پیاده میشم احوال پرسی اینا با خانواداش بعدش نمیدونم بگم بیا جلو بشین یا چی 

بگم نگم 

اخه سنتی بوده دختره رفیق خودمه 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوبشینه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

ن بابا بزار جلو بشینهخجالت نداره

پس بعد احوال پرسی بهش میگم تو جلو بشین خودم عقب میشینم تا تعارف نکنه بره بشینه

اونم خواهرشو میاره با خودش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

مامانش همراش نمیاد؟؟ بگید مامانش جلو بشینه

نه خواهرش میاد خواهرش ی سال از من بزرگتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پس بعد احوال پرسی بهش میگم تو جلو بشین خودم عقب میشینم تا تعارف نکنه بره بشینهاونم خواهرشو میاره با ...

آها درسته 

شما وخارشوهرش بشینید عقب 

😁فردا همین خارشوهر داستان درست میکنه واسش 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بابا زشته شما جلو بشینی حالا اگر مادر داماد بودی یجیزی !!!!

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش