2777
2789
عنوان

خانما من جلو بشینم یا تعارف کنم عروس بیاد جلو

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 47 پست
اون باید جلو بشینه .همون اول خودت عقب بشین

خونشون 40 دقیقه راهه از اینجاعقب بشینم؟؟ هی داییم نمیگه مگه آژانسم رفتی عقب

اونجا پیاده میشم

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها درسته شما وخارشوهرش بشینید عقب 😁فردا همین خارشوهر داستان درست میکنه واسش

خواهر شوهر ن 

خواهرش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

واقعا چجوری با هم حرف نزدن میشه مگه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چطوری اصلا باهم حرف نزدن؟بعد میخوان نامزد کنن

فامیل هستیم میشناسیم همو ولی ن اینکه حرف بزنن خواستگاری رفتن ولی ی بار ک حرف زدن نیست

دوران نامزدی هم برای آشناییه دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فامیل هستیم میشناسیم همو ولی ن اینکه حرف بزنن خواستگاری رفتن ولی ی بار ک حرف زدن نیستدوران نامزدی هم ...

تعجب کردم 

خب اینا اصلا حرف نزدن،بعد ادم این همه برو بیا خرید و پول 

بعد خدایی نکرده به توافق نرسن؟دوران نامزدی آشناییه بله ولی ب شرطی ک قبلش دخنر و پسر صحبت کرده باشن و مشاوره رفته باشن 

واقعا خودت میخواستی جلو بشینی😂

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

تعجب کردم خب اینا اصلا حرف نزدن،بعد ادم این همه برو بیا خرید و پول بعد خدایی نکرده به توافق نرسن؟دور ...

حرف که واسطه  بینشون بود ی مدتم من واسطه بودم بعدش دیدن تفاهم دارن رفتیم خواستگاری 

مامان دختره دخترخاله داییمه از دور هم همو میدیدن مهمونی بود عروسی بود اینا 

دختره رضایت نمیداد قبل نامزدی حرف بزنه مستقیم همش منو یا یکی دیگه رو واسطه میکرد میگفت گناهه و اینا الان دیگع نامزد میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا خودت میخواستی جلو بشینی😂

واقعا چرا نی نی سایت اینطوریه؟ من چون تجربه ندارم سوال پرسیدم وگرنه از نظر من جلو و عقب هییییییییچ فرقی نداره داشتم ب اون فکر میکردم شاید خجالت بکشه بیاد جلو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو و خواهر عروس عقب بشینید 

حتی اگر تعارف کرد تو باید اصرار کنی جلو بشینه  

تا کم کم راحت باشه بیشتر صحبت کنه با دایی 

ولی من بودم وسط راه پیاده میشدم تا راحت باشن حتی اگر مذهبی بودن عقد نبودن آشنا نبودن سنتی بود خواستگاری باید شما زمان بدید 

واقعا چرا نی نی سایت اینطوریه؟ من چون تجربه ندارم سوال پرسیدم وگرنه از نظر من جلو و عقب هییییییییچ ف ...

کدون دختری تو این دورهدزمونه خجالت میکشه 

تو خودتم اگه حلو میشستی جوری حالیت میکرد که جات عقبه

دیگه این چیزه ربطی به تجربه نداره تو جامعه معاشرت میکنیم میبینیم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

تو و خواهر عروس عقب بشینید حتی اگر تعارف کرد تو باید اصرار کنی جلو بشینه تا کم کم راحت باشه بیشتر ص ...

اها مرسی 

وسط راه تو بیابون پیاده شم کجا برم؟؟ میخواد بیاد خرید کنن پس فردا نامزدیه دیگه تا ی سال نامزدن هرجا خواستن دو نفره برن باهم دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40