2777
2789
عنوان

فیلم بردار

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 24 پست
ازدواج غلط همینه دیگه از همین اول کاری بشناسش خودتو بدبخت نکن یعنی چی ده تومن مگه تو میخوای فیلم بر ...

استاتر کار ندارم چرا ولی فصلی که خوش است از بهارش پیداست 

وقتی از الان واسه عروسی آنقدر خساست به خرج میده ولی به حال بعدش

دختری از جنس دریا 

منظورم اینکه مثلا شما فکر کن ۳۰ تا عکس با ی فیلم برداری داخل عمارت و تالار

حالا عمارت نرو مگه واجبه

چن وقت دیگه خز میشه

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر کار ندارم چرا ولی فصلی که خوش است از بهارش پیداست وقتی از الان واسه عروسی آنقدر خساست به خرج ...

سالی که خوش است

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بله برای امثال ما گرونن

اتفاقاً یکی از دلایلی که اصلاً نمیخوام ازدواج کنم همینه که اگر من یه کیس ازدواج هم داشته باشم طرف از نظر مالی یکیه در سطح خانواده خودم 

و آیا من بیکارم که از چاله در بیام و بیفتم تو چاه ؟

وقتی یک ازدواج برام گرونه و طرفم هم یک بی پولی مثل خودم اصلاً چرا ازدواج کنم و هزار و یکجور دردسر و بدبختی دیگه هم برای خودم تولید کنم 

(من همه اینا رو راجع به خودم گفتم صرفاً)

این کاربری دومم هست 

تهش طلاقهههههههه

بیخیاال توام چته؟

شاید اسی تو خونه بابا هم اوضاع اقتصادیش همینجور باشه و با یکی هم سطح خودش ازدواح کرده باشه چه بسا ام بهتر

زندگی همه رو با نسخه خودت نپیچ

تو از درآمد و پول تو جیب همسر اسی چقد خبر داری؟و از هزاران چیز دیگه؟

نمیدونم چرا همه فاز نصیحت میگیرین برای زندگی بقیه

من اگر جای اسی بودم یجوری برخورد میکردم بخاطر این حرف زشتت که نگو

ناراحت نشو ازم ولی واقعا خیلی زشت و وقیح حرف میزنی بیا از زاویه ما هم بهش نگاه کن

بیخیاال توام چته؟شاید اسی تو خونه بابا هم اوضاع اقتصادیش همینجور باشه و با یکی هم سطح خودش ازدواح کر ...

الان که جای اسب نیست بعدشم از زاویه شمام یعنی چی چون تو خونه بابام فلان چیز نبود شوهر کنم چون اون می‌تونه برام بگیره این از چاله تو چاه افتادند یک عمر زندگیه نمیشه با خساست پیش بردش وقتی واسه یک مراسم که مال خودشه آنقدر یک قرون دوهزار می‌کنه وای به حال بعدش .....

دختری از جنس دریا 

بیخیاال توام چته؟شاید اسی تو خونه بابا هم اوضاع اقتصادیش همینجور باشه و با یکی هم سطح خودش ازدواح کر ...

نه عزیزم وضع خونه مامانم مینه هم همینقدره در حد همیم فقط شوهرم اینا خسیس خانواده مادرم هم پر توقع 

بعدش چونکه مامانم دور میشد ازم گفتم بیا نزدیک خونه اونا زندگی کنیم اونم گفت باشه ب شرطی ک همه چیزو سبک بگیریم