2777
2789
عنوان

💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست
میگی سنتم کم نیس،پس چرا خودتو الاف یه ادم مریض کردیبرو خداروشکر کن که با این نرفتی زیر یه سقف

الاف نکردم. از اول قصدش ازدواج بود. ولی هربار بهونه آورد. منم دوسشداشتم نمیخواستم تو مشکلاتش ولش کنم. ک این همه سال طول کشید. و هربارم ک خواستم برم نمیذاشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاف نکردم. از اول قصدش ازدواج بود. ولی هربار بهونه آورد. منم دوسشداشتم نمیخواستم تو مشکلاتش ولش کنم ...

توروخدا ساده نباش

۷سال یه عمره

دیکه اگر برگشت قبولش نکن،درواقع گولشو نخور

روزی صد بار خدا رو شکر کن و سجده کن که زود فهمیدی چه آدم عقده ای هست 

اگه با چنین آدمی میرفتی زیر یک سقف اونوقت میخواستی چیکار کنی؟ 

هر روز باید پله های دادگاه رو بالا پایین میکردی که شاید بعد چند سال بتونی جدا شدی و ضربه شدیدی میخوردی

توروخدا ساده نباش۷سال یه عمرهدیکه اگر برگشت قبولش نکن،درواقع گولشو نخور

میدونم از همین دارم آتیش میگیرم ک 7سال بازیم داد. و آخرش گفت نمیخوام بازیت بدم برو سراغ یه یکی دیگه باهاش ازدواج کن. 

برنمیگرده وگرنه اینقد رک اینارو نمیگف 

روزی صد بار خدا رو شکر کن و سجده کن که زود فهمیدی چه آدم عقده ای هست اگه با چنین آدمی میرفتی زیر یک ...

الان بااین همه دردی ک رو دلم گذاشته چکار کنم. من باید 8صب پاشم و دوروزه نخوابیدم. دیشب زیر سرم بودم. و میدونم تا چندهفته این ادامه خواهد داشت. 

واقعا دیگ نمیتونم فراموشش کنم. اون چون بایکی دیگس عین خیالش نیست 

الان بااین همه دردی ک رو دلم گذاشته چکار کنم. من باید 8صب پاشم و دوروزه نخوابیدم. دیشب زیر سرم بودم. ...

حرفت کاملا صحیحه، ممکنه الان ۱ ماه درد بکشی و فراموش کنی حالا فرض کن الان باهاش ازدواج کرده بودی و این اتفاق رخ میداد اونوقت حتی میخواستی طلاق توافقی هم بگیری کم کمش ۱ سال طول میکشید و بعد یکسال تازه داستان فشار هایی که الان داری تحمل میکنی بشکل بدتری شروع میشد 

تازه من میگم طلاق توافقی! 

من ادم میشناسم که با کسی هست و زنه هم نمیتونه طلاق بگیره چون نمیتونه ثابت کنه و بالای ۱۵ ساله مجبوره تحمل کنه و هیچی نگه و هرشب هم از شوهره کتک میخوره 

و هر روز شرایط خیلی خیلی بدتره تو داره و فرقش اینه باید هر روز قیافه اون طرف و وجودشو تحمل کنه! 

یک وقتایی یک اتفاقاتی تو زندگی ادم میوفته که میشه اون اتفاق تلخ رو فراموش کرد ولی گاهی اوقات تا اخر عمر طرف مجبوره که هر ثانیه به ثانیه زندگیو زجر بکشه 

خدا رو شکر کن که هیچ نسبتی باهات نداشت و همه چی به خوبی تموم شد 

حرفت کاملا صحیحه، ممکنه الان ۱ ماه درد بکشی و فراموش کنی حالا فرض کن الان باهاش ازدواج کرده بودی و ا ...

حرفای شماهم درسته ولی میدونی من این ادمو دیوانه وار دوس داشتم و دارم. 

اصلا یجور عجیب ک خودمم در حیرتم چرا باوجود این همه بدی بازم میخوامش. 

شاید مسخره باشه ولی من فقط میخواستم این ادم باشه حالا حتی نصفه نیمه. 

ولی خب متعهد نبود و نخواست