2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوا مشتیی😅😅😅بچه دارید؟اگر‌دارید واکنشش چیه؟میبینه اصلا دعواتونو

خخخ 

پیش پسرم بحث همینجوری کردیم ولی دعوا مشتی نه 

خیلی میترسه

گاهی شوخی میکنیم کشتی میگیریم پسرم میبینه جیغ میکشه میترسه واسه همون سعی میکنیم دعوا داشتیم اروم حلش کنیم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
خدا کنه بهتر شیم خسته شدم از بس خانوده بی درکی دارن خودشم رو مخه

خانوادتم در جریان دعواهاتون هستن؟ من و همسرم باهم دوست بودیم ولی بعد از عقد خیلی بحث و دعوا داشتیم و خانوادمم در جریان همشون بودن و خیلی اذیت شدن. الان خیلی پشیمونم که چرا در جریانشون میذاشتیم. ولی خب همینا باعث شد بیشتر  باهم کنار بیاییم. کلا دوران دوستی با بعد از ازدواج خیلی فرق میکنه

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

آره چون رابطه سختتر میشه بعد بچهو این خیلی برای یه مرد مهمه

ما بچه هم نداریم دیگه رابطه خیلی کم داریم 

میترسم کلا یادمون بره

پنج ساله ازدواج کردیم و حس میکنم بخاطر بچه نیست زمان که میگذره رابطه جنسی کمتر میشه

خانوادتم در جریان دعواهاتون هستن؟ من و همسرم باهم دوست بودیم ولی بعد از عقد خیلی بحث و دعوا داشتیم و ...

قبل خر بودم درجریان میزاشتم ولی الان اصلا نمیگم ولی من واقعا مشکل دیگه ای دارم🥲

قبل خر بودم درجریان میزاشتم ولی الان اصلا نمیگم ولی من واقعا مشکل دیگه ای دارم🥲

در جریان نباشن بهتره ماهم اشتباه میکردیم

مشکلت چیه؟ دوست داری بگو

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

خیلی..البته من فقط داد و غر و فوش میدم..اون کلا به یه ورشم نمیگیره

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....