2777
2789
دخترتوت میفهمه دعواتونو؟واکنشش چیه

می‌فهمه سکوت می‌کنه لرزش شدید میگیره میاد سفت تو بغلم میشینه تا چند ساعت بهم چسبیده مادرش بمیره از اون روز دیگه بحث ها رو مدیریت میکنیم خودم که خیلی کوتاه میام برای مسایل پیش پا افتاده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم اصلا اصلا اهل دعوا و داد و بیداد نیست ولی من کلا آدم عصبی‌ایم زیاد جیغ و داد میکنم و غر میزنم ...

دقیقا مث ما

من قبل پری کلا سگم 

دیگه اونم هیچی نمیگه

الان ولی ناراحتم چرا بداخلاقی کردم سرش هی داد زدم...

هم دیشب هم امشب عذاب وجدان گرفتم...

البته دیگه دو روزه تموم شده پری مهربون شدم باهاش🤭🤭🤭

چند وقته ازدواج کردین

۸ ساله عروسی کردم..دوران عقدم خیلی اذیت کرد

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خسته نشدین؟ سر چی دعواتون میشه؟ ما سر پوشش و رفت و امد زیاد بحثمون میشه جدیدا دیگه خسته شدم

چرا همش دارم به طلاق فکر میکنم

منم یکی از مشکلاتم دقیقا عین شما رفت آمده

و اینکه کلا نمیشه با این مرد حرف زد حتی به شدت هم مادرش الویته

اصلا فک میکنم همه خانوادش حتی زن عموها و زن دایی هاشو از من بیشتر دوست داره

چرا همش دارم به طلاق فکر میکنممنم یکی از مشکلاتم دقیقا عین شما رفت آمدهو اینکه کلا نمیشه با این مرد ...

بعضی وقتها ادم واقعا ناامید میشه 

منم اینجوریم 

و بعضی ظام هایی هم که کرده رو نمیتونم از دلم بیرون کنم 

بعضی وقتها حس میکنم تنها راه برای لذت بردن از بقیه زمدگیم طلاقه 

ولی در نهایت وابستگی شدیدی هم بهش دارم و حتی دوسشم دارم با وجود همه ی بدی هاش و میترسم از زندگی بدون اون و با اون هم ارامش ندارم هر چقدر هم که باهاش صحبت میکنم فایده ای نداره نمیفهمه حزفمو که میگم زندگی رو برای هم سخت نکنیم ما زیر یه سقفیم که ارامش بدیم بهم نه محدودیت و درگیری

نه. ما دعوامون فقط سر خانواده هاست. که هیچ کاریشون هم میتونیم بکنیم. شوهرم کلا از خانوادش کَند ولی م ...

منم شوهرم باهاشون قطع رابطه ست منم یه بار این کارو کردم اوایل ازدواجمون ولی نتونستم و الانم بیشتر نمیتونم