2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😄 من حسم گفت دختره میخواسم بنویسم خودت و دخترت در اینده سلامت بیایید خونه گفتم شاید اصلا دختر نخواد

مرسی عشقم.خدا از دهنت بشنوه😘پسرم عاشق آبجیه.همش تو خیابوندختربچه هارو میبینه بغل میکنه میگه مامام آبجی،😁

حالا انشاله باردار شدی دیگه روتینش رو بدون.من اول رفتم دکتر دکتر به همسرم گفت.شما ها بالای ۳۰هستین ب ...

درسته 

من دو ماه بود باردار نمیشدم رفتم دکتر دکتر گفت  ۶ ماه به بعد ناباروریه و منم ۶ ماه صبر کردم دوباره نشد و رفتم دکتر که ازمایش نوشت برا همسرمو خودم و عکس رنگی رفتم خونه همسرم گفت چ عجله ایه میشه  همش منو سرد میکرد از دکتر و بقیشو نمیرفتم میگفتم‌صبر کنم شاید شد

و اینجوری ۱۶ ماهه حامله نشدم  که ماه پیش رفتم عکس رنگی و سونو که دکتر گفت  مشکلی نداری و همسرم رفت ازمایش که تحرکش صفر بود  و تشحیص ولریکوسل دادن

دکتر زنان بهم‌گفت  طبیعی بار دار نمیشی  فقط ای‌وی اف 

حالا شوهرمو عمل کنیم ببینیم چی میشه

خدایا رهایم نکن😔

من فقط مشکل سن دارم ..همش می گم نونم نبود آبم نبود بچه ام برای چی بود

حق داری زمونه انقدر بده ک ادم از همه چی میترسه 

اما از خدا بخواه بهت عمر باعزت و با تن سلامت بده 

و اینکه تلاش کن بچا هاتو قوی بار بیاری 

و به مرگ فکر نکن 

افکار منفیو بریزدور 

من ۳۴ سالمه ی بچه دارم شوهرمم هی میگه بازم بچه 

منم گاهی مث تو فک میکنم ب این چیزا یا جنگ یا قحطی و گشنگی ولی میگم یه چیزایی تقدیره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

واقعا؟ چرا دلیلش چیه

اینو دقیق نمیدونم.ولی من خودم میخواستم اولین بچه ام پسر باشه.دقیقا شب تخمک گذاری اقدام کردم.اینقدر حسم قوی بود هم شب قبل از سونوی تعیین جنسیت خواب دیدم بچم پسره

حق داری زمونه انقدر بده ک ادم از همه چی میترسه اما از خدا بخواه بهت عمر باعزت و با تن سلامت بده و ای ...

اخه اینچیزارو نمیشه قطعی گفت شاید اینده بچه های ماه بهتر از ما شد

خدایا رهایم نکن😔