2777
2789

برای اینکه یک ماهه از هم دوریم و تایم‌های خیلی کوتاه اومده دیدن بچه انقدر سرنگین و داغون برخورد می‌کنه که واقعا می‌ترسم کسی ما رو اینجوری ببینه یا آبرومون بره آخرش 

خدا کنه یا کلا طلاق بگیریم یا کلا آدم شه و گرم برخورد کنه یعنی هردفعه میاد برج زهرماره

من اصلا دوستش ندارم و اینطوری نیست که قلبم براش بتپه که نمیاد سمتم به درک اصن

ولی اینکه این اخلاق گندش داره ادامه‌دار میشه دیوانم کرده 

کور خونده اگر فکر کرده من آدمی ام بخوام دلش رو به دست بیارم

چون ما مجبورش کردیم بیایم شهر خودمون و اون دور باشه (تا وقتی که اوضاع کار درست شده خودش هم بیاد)، اعصابش رو خورد کرده.

ولی از این فاز نمی‌خواد بیرون بیاد مرتیکه هروقت میاد اگر حرفی ام بخواد بزنه همش غر خالصه.

انقدر این روزا به طلاق فکر می‌کنم که خدا می‌دونه 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا واینیادی با هم بیاین؟

فکر کردم من زودتر بیام اون و می‌تونم به‌زور بکشونم اینجا 

ولی ایشون خیلی خیلی خیلی وابسته به پول هستن و اصلا طاقت یک روز درآمد نداشتن رو نداره

حاضره تا چندماه دیگه ام نیاد اگر کارش اینجا درست نشه

آریایی و از نسل کوروش✨ 

فکر کردم من زودتر بیام اون و می‌تونم به‌زور بکشونم اینجا ولی ایشون خیلی خیلی خیلی وابسته به پول هستن ...

ببخشید اینو میگم ولی شما هم اشتباه کردی اینم عواقبشه ،قطعا باید اول فکر کارش باشه زندگی رو پول میچرخه ،ادم ازدواج میکنه که همه جا با همسرش باشه ،حتی تو جهنم 

هم اقا هم خانم

چه زود درجا زدی آوردیش شهر خودت پاییندش کن این حرفا چیه کور خونده برم سمتش واینا الان وقت تثبیته

بابا شوهر من کلا از اول نازش زیاد بود همین من رو زده کرده هروقت سرسنگین بوده من باید می‌رفتم نازکشی

الانم دیگه اصلا حوصله ندارم برم سمتش یه دعوای جدید راه میندازه دوباره می‌خواد روضه بخونه که آی تقصیر تو بود که من الان از بچه‌ام دورم

حالا اونجا هم که بودیم کارش توی خونه بود و اعصاب هردومون خورد بود

یکسره بچم برای کارش مزاحمت درست می‌کرد بعضی وقت‌ها می‌گفت برید خونه مامانت شهرستان 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

ببخشید اینو میگم ولی شما هم اشتباه کردی اینم عواقبشه ،قطعا باید اول فکر کارش باشه زندگی رو پول میچرخ ...

می‌دونم اشتباه کردم 

ولی من اگر صبر می‌کردم اومدنمون به شهر خودم باز چندین سال عقب می‌افتاد

چون شوهرم اساسا آدم بدقول و دروغگویی هست

ما چند ماهه خونمون آماده شده کلی هزینه کردیم ساختیم حالا آقا می‌خواست وایسته تو اون خراب شده

هرچی می‌گفتم بریم می‌گفت یه ماه دیگه

آریایی و از نسل کوروش✨ 

خب کار شوهرت کاملا طبیعی و منطقیهشما بیشتر بی منطقی

بابا شوهرم اونقدر داره که یک ماه اینجا نداشته باشیم بتونیم بخوریم و بخوابیم

ضمنا اصلا شغلش آنلاین هست سایت داره

یعنی هرجای ایران باشه می‌تونه فروش داشته باشه

ثانیا این آدم رویای پولداری و کارخونه زدن داره یعنی الان تا کارخونه و کارگاهش راه نیافتاده ما باید ویرون سیرون باشیم

خسته کننده‌اس زن این آدم بودن

نمی‌دونید چه جوری همین پولارو درآورده ما رو فقط زجر داده

من زجرکش شدم توی شهر غریب

آریایی و از نسل کوروش✨ 

می‌دونم اشتباه کردم ولی من اگر صبر می‌کردم اومدنمون به شهر خودم باز چندین سال عقب می‌افتادچون شوهرم ...

به خدا که همسرت مهم تر خونه بود ،با سیاست میاوردیش 

حالا هم دیر نشده روی خوش نشون بده تا دل بکنه از اونجا اشتباه نکن زندگی بچه بازی و جنگ نیست