2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست
حاضری برا پول نفرین کنی🫤 بچت یتیم بشه... اوه

برا پول نیست بخاطر اون رفتارشه . الان ناراحته حقم داره 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

ببین از طرز حرف زدنت معلومه کلا لحنت تنده‌.

تو هر چقدرم کار کنی زحمت بکشی وقتی لحنت تند باشه همه ی اون کارای خوبی که کردی رو میشوره میبره. 

سعی کن لحنت رو ملایم تر کنی. و زمان دیگه ای رو برای درخواست کردن پول از شوهرت انتخاب کنی. مثلا بعد،از ارتباط ج.ن.س.ی یا وقتی تو بغلشی میخوایین بخوابین

اسی باید توافق کنین هرماه بهت پول بده مثل حقوق یه نرخ ثابت مثلا ماهی چهارتومن کم کم زیادش میکنی میگی گرونیه فلان 

حتما جدی پیگیری کن این موضوع رو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
حالا یه اشنا داشتیم هر بار با زنش دعوا می کرد این برای زمان قدیم هست می گفت داشتم فیلم می دیدم زنم ا ...

شوهر منم تو مجردیش با مادرش دعوا می‌کرد وسایل میشکوند

اولین دعوامون دوید تلویزیون برداشت سرش بزنه زمین 

گفتم بشکون ولی فردا اتیشت خاموش شد باید بری بخری

بعد آروم گذاشت سرجاش

دیگه با وسایل خونه کاری نداره میدونه به ضرر خودشه

هر بخشی از خونه چند تا لامپ داره که همگی خاموشی‌شون در دست یه فیوزه؛او که به گفته‌ی خودت پفیوزه!

افتاد؟!!!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

چرامثلا مگه می خوادلطف کنه وظیفشه این ی کلمه نیست وظیفشه هیچ حرکت خاصی انجام نمیده وظیفه تازه باید ه ...

الان فکرکن از بیرون گشنه اومدی شوهرت همون لحظه میگه برام زود چای بیار،خودت قاطی نمیکنی؟؟بااینکه وظیفته ولی میگی مرد حسابی کمی شعورداشته باش،بزار برسم کمی حالم جابیاد بعد درخواست بده

ما پررو نمیکنیم بامنطق رفتارمیکنیم وظیفه وظیفه هم نمیکنیم،بهم احترام قاعل میشیم،همو درک میکنیم وخداروشکر تااینجاهم خیلی توآرامش بودیمو به خیلی جاهارسیدیم

درک کردن اینکه چه زمانی وچه مکانی درخواست بدی چه مرد چه زن،،،پررو کردن همدیگه نیست...

شماها هم کشتی خودتونو همیشه حقو بدین به مرد.مدال می دن بهتون؟این حقو داشته این وحشی بازی ها رو دربیا ...

مدال ندادن ولی همسرم جونشم برام میداد چه برسه به مال دنیا

وهمیشه میگه عاشق درکو معرفتتم

حرکت مردش بدبوده ولی حرکت خودس بدتر،نفهمیده چه زمانی پول بخاد اونم سرسفره جلو بچه

و قبل همسر،سس پرتاب کرده سمت شوهرش،

الان فکرکن از بیرون گشنه اومدی شوهرت همون لحظه میگه برام زود چای بیار،خودت قاطی نمیکنی؟؟بااینکه وظیف ...

اره واقعا 

هرسخن جایی و هر نکته مکانی دارد 

اسی جونم عزیزم میدونم ناراحتی ولی وقتی شوهرتو میشناسی بذار بهترین زمان بگو

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
گوه خورد ۳۰ تومن حقوق گرفته اخرین الویت من میشماره

انقدر گرونی شده که مردا همه ضعف اعصاب گرفتن این گرونیای هر روز مردا رو پیر کرده.

ببین ۳۰ ملیون دهن پرکنه ولی در واقع هیچ رقمی نیست با این اوضاع گرونی.

زن داداشم و داداشم رو هم در آمد ماهیانشون ۳۰۰ یا ۳۵۰ ملیونه در ماه ولی داداشم بازم میناله

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷