2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 91060 بازدید | 778 پست

خیلی بیجا کرده ، به ک____ ننه ش خندیده ، من بودم همون سس و با جاش میکردم تو ماتحتش تا یادبگیره گردنشو کلفت نکنه برای یه زن ، الان ۶۰۰ تومن اخه پوله؟؟؟؟؟؟؟؟ من روزی ۱۲۰ تومن داره قهوه میگیرم با صبونه جمعا میشه ۴۰۰ ، اونوقت بخاطر ۶۰۰ تومن اینکارارو کرده؟؟؟ این زنای عقده ای تو شری خورم اومدن میگن مقصر خودت بودی سر سفره گفتی ، هر جا بگه اون خلی بیجا میکنه سر زنش اینجوری کنه داد بزنه ، اینا ب پست من نمیخورن تا بیضه هاشونو بکشم رو سرشون عوضیای گداگشنه 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته سر سفره جای طلب کردن پوله دختر خوب

همیشه اینجور مواقع مرغی مثل شما پیدا میشه که قد قد کنه 

مرد اگه مرد باشه از اینکارا نمیکنه تحت هیچ شرایطی 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خیلی بیجا کرده ، به ک____ ننه ش خندیده ، من بودم همون سس و با جاش میکردم تو ماتحتش تا یادبگیره گردنش ...

توچه پلنگی هستی ازت خوشم آمد یکم از هجرت به منم یاد بده

تازه وارد نیستم فقط به دلیل استفاده از الفاظ قشنگ کاربریم بسته شد

من وسیله زیاد شکستم کل درای خونه رو من داغون کردم

خوب وقتی سر کار نمیری داری تو خونه استراحت کنی 

مگه مجبوری اینقدر پول دکلره بدی 

شوهر بیچاره هم با این خرج ها حقوقش کمه نهایت خودت رنگ بگیر موهاتو رنگ کن یا رنگ خودش خوبه 

حق با شوهرته همش تو فکر قر و فر هستی مجبوره خسیس بازی کنه تا دو تومن پس انداز بشه برای روز سختی یا دکتری چیزی 

وقتی میگیم بدون پس انداز یا بدون استقال مالی ازدواج نکنید بخاطر همینه.

وظیفه مرد دادن خرجیه ولی دیگه تو این دوره زمونه کفاف نمیده نمیشه مثل نسلهای قبلی بود و موند

لفظ شما نشون میده زبون خوشی نداری آروم باش دختر خوب ... خوب حقوقشو چ کارش می‌کنه مگه نمیاره توی زندگ ...

شوهرم من درآمدش  بالاست ولی همشو میده ب داداشش حق دارم ناراحت باشم ...خیلی بیشرفه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

احتمالا روانیه 

محلش نده دیگه 

سعی کن با چیزای دیگه خودت سرگرم کنی و برای بچه ات مادر خوبی باشی 

اونم تقاص پس میده فقط بهش بگو اگه یه جا حسابی حالت رو گرفتن یاد امروز بیفت 

الان کسی با وحشی بودن شوهر اسی مشکل نداره همه مشکلشون سر نهار گفتن پوله

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

شوهر من امروز چک داشت ۱۰۰ تومن نتونست پاس کنه برگشت خورد نمیشد نگاش کرد از استرسی که داشت.. منم پول ...

نه عزیزم. همیشه هم این نیست بعضیا ذاتشون خرابه ..منظورم شوهر استارتر نیست ..شوهر خودم صد بیشتر درآمد داره ی هزار خرج من نمیکنه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

خیلی بیجا کرده ، به ک____ ننه ش خندیده ، من بودم همون سس و با جاش میکردم تو ماتحتش تا یادبگیره گردنش ...

@niniyar‍ 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…