2777
2789
عنوان

شوهر بیشرفم سر سفره قابلمه غذا را پرت کرد رو فرش و زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 93178 بازدید | 784 پست
دقیقا مامان منم تا سفره پهن میشد شروع میکرد حالا قدیمی هستن 🤣دیگه جدیدا که طاقتشونم کمه

ما هم همه دعوا و بحثامون سر سفره است

چون دور هم جمع میشیم حرف بزنیم

🥲 فکر کنم یکی از دلایلی که اشتهای غذا خوردن ندارم هم همینه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دقیقا مامان منم تا سفره پهن میشد شروع میکرد حالا قدیمی هستن 🤣دیگه جدیدا که طاقتشونم کمه

باورت میشه تا وقتی ازدواج کردم از غذا خوردن متنفر بودم.از وقتی با همسرم ازدواج کردم تازه غذاخور شدم

بسکه استرس داشتیم کاسه بشقاب بره هوا

دیگه آدم بعد یه سال زندگی قلق طرف دستش میاد کی عصبیه کی حالش خوبه،به نظرم میشه مدیریت کرد گناه داره بچه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار لیوان ابو پرت کرد شکست سر سفره منم دیس بزرگ برنج برداشتم پرت دادم تو دیوار دیسه هزار تیکه شد ...

من همیشه تو دعوا ها مظلوم بودم اون شیر میشد جرات نداشتم چیزی بگم بهم حمله میکرد یبار زدم به سیم اخر کمر بنددراورد که مثلا من بترسم با کله رفتم تو اینه قدی صداشو شنیدم گفت یاااااابولفضل.....با کف دست کوبیدم تو تابلو شیشه ای خون دستم پاشید همه جا ..بهش حمله کردم کل صورتشو چنگ انداختم...تا یک ماه صورتش زخم بود هرکی میدید میگفت با پلنگ درگیرشدی میگفت نه رفتم کوه شاخه درخت اینجوریم کرده😁 دیگه ادم شد الحمدلله 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

خودش و بچه غذا نخوردن و گشنه موندنمتنشو اگه خونده باشی

خوندم.نمیدونست که شوهرش در این حد وحشی بازی درمیاره

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

من همیشه تو دعوا ها مظلوم بودم اون شیر میشد جرات نداشتم چیزی بگم بهم حمله میکرد یبار زدم به سیم اخر ...

وای افرین کاش مامان منم شجاعت داشت

میرفت یک جوری چنگ مینداخت به صورت بابام تا یک ماه بره اداره آبرو و شرف براش نمونه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خانومی که تو خونه ست بیکاره؟

اهان الان از اونهمه کلمه دوتا شو برداشتی که فقط ریپ بزنی؟باشه مرسی

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

واقعا گرونی فشارمیاره خوب 

30تومن برای یک ماه خیلی کمه خوب

ماشین خرج داره 

خوردو خوراک گرونه

دکتر میرین 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
من سس پرت کردم سر سفره بغل پاش اومد درش وا کرد ریخت تو یقم سسا را

ببین پس فقط با آرامش درخواست پول نکردی، 

مشکل از خود ما خانوم است که نمی‌دونم می و تو چه موقعیتی چیزی رو از مرد بخوابم. 

اول اینکه سر سفره وقتی طرف داره غذا میخوره نباید همچین درخواستی کنی، 

دوم اینکه وقتی دیدی با درخواست پول اعصابش بهم می‌ریزه صبر میکردی سفره جمع میشد باز تو یه فرصت دیگه ازش میخواستی، 

خب معلومه شما هم عصبی شدی سس پرت کردی یا هر چیزی شوهرم بدتر عصبی شده، شما خودت پیش بچه مراعات نمیکنی دیگه شوهران مراعات نمیکنه. 

من هر وقت با شوهرم بحثم میشه سکوت میکنم بعدش سرسنگینی میشم خودش می‌فهمه میاد منت کشی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
الهی پولاش بیارم رو قبرش بچینم براش

عزیز یکی دیگه هم هست

چرا نفرین میکنی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

انقد کدا کدوله که خدامیدونه بش میگم بلوز شلوار پاییزه میخام میگه خودم لباس کهنه ترام میپوشم ندارم ال ...

شوهرم اول مهر که میشه لباس زمستانه می‌دونه ولی من هفت ساله لباس پاییز و زمستان ندارم. همون لباس تابستانه نازک و خونه بیرون خونه مادرم مادرشوهرش دکتر  همه جا تنمه 

از آخرم الویت بودم راضی بودم ولی بدبختی  اینه که حتی آخرم نیستم . همش میگه چرا نمیری بعد بیست واسه سال.

بعد میگه الکی گفتم .واسه من فقط خسیسه

ما سر سفره فقط به فکر خوردن هستیم😅😅 شماها چه چیزا سر سفره یادتون میاد 😂سفره حرمت داره رعایت کنید حتی میگه صحبت عادی هم نباشه فقط صدا قاشق چنگال بیاد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اسی به حرف اینایی که شیرت میکنن برا جنگ و دعوا و ... گوش نکن معلومه شوهرت وحشیه اوضاع بدتر میشه 

فقط و فقط بخاطر بچت که روحیه اش نابود میشه تو دعوا 

سکوت کن به بچه اتم برس یکم بزار دعوای دیشب یادش بره 

وای افرین کاش مامان منم شجاعت داشتمیرفت یک جوری چنگ مینداخت به صورت بابام تا یک ماه بره اداره آبرو و ...

تا مظلوم نباشه ظالم به وجود نمیاد

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

ببین اسی خیلی محاسن داری همین که میگی خونت همیشه تمیز و مرتبه،ولی از مدل حرف زدنت فهمیدم سیاست نداری و با نیش حرف می زنی،شوهرت و به زبون بگیر،قربون صدقش برو ببوسش،طلبکارانه ازش پول نخواه ،مردا زود خر میشن

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید