2777
2789
عنوان

دست بچم با اتو سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 41 پست
دیگه اتو افتاده دیگه پوستش سفید شده بود

اخی فداش بشممم

عزیز ناراحت نباش بخدا الان انقدر پماد ترمیمی خوبی اومده 

بزار بهتر بشه ببر دکتر پوست پماد میده میزنی خوب خوب میشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
وای خدا از دهنت بشنوه دارم دیوونه میشم

جاش نمیمونه 

تازه بزرگتر بشه ببری دکتر پمادای قویتر میده 

چون من تو اقوام دیده بود پوست صورت بچه نمیدونم با چی سوخته بود و خیلی بعدترها براش پماد زدن رفت 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی فداش بشمممعزیز ناراحت نباش بخدا الان انقدر پماد ترمیمی خوبی اومده بزار بهتر بشه ببر دکتر پوست پم ...

انشاالله مرسی قوت قلب میدید بخدا حالم خیلی بده

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
جاش نمیمونه تازه بزرگتر بشه ببری دکتر پمادای قویتر میده چون من تو اقوام دیده بود پوست صورت بچه نمیدو ...

واقعا 

ای کاش مشکلم حل بشه تروخدا دعا کن

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
واقعا ای کاش مشکلم حل بشه تروخدا دعا کن

اره تا گفتی نینی خیلی دعا کردم ک زود خوب بشه و اذیت نشه چون منم دیگه مادر شدم حس مامانارو میفهمم 

توکل بخدا کن خودش در پناه امن و امانش نینیتو برات حفظ کنه انشالله و ب امید خدا جاش نمیمونه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

اره تا گفتی نینی خیلی دعا کردم ک زود خوب بشه و اذیت نشه چون منم دیگه مادر شدم حس مامانارو میفهمم توک ...

امید بخدا دستت طلا خدا از در و دیوار برات خوشی بفرسته هیج وقت روز بد نداشته باشی

پمادسفیکالت اون بگیر جاش نمی مونه

فعلاخود دکتر ی پماد بهم داده گفت اونو بزن میگن کارش خیلی خوبه

جان دلممممممم. ببین پماد الفا بزن عالییییییییییهههههه

فعلا دکتر پماد داده بزنم روش