2777
2789
عنوان

کیا شغل شوهرشون با خانوما درارتباطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 102 پست
من بیشتر از اون به خودم اعتماد دارم😄😄تمام همکاراشو میشناسم چون خودش همه چیز رومو به مو برام تعریف ...

آره شوهر منم میگه.باید یه طوری رفتار کنی خودش راحت حرفا رو بگه چیزی رو پنهون نکنه از ترس واکنش ما

هفته ای سه چهار بار کافه رستوران طلا خریدن کلی دستبند و گردنبند بدلی و نقره گل همه جی طلا یا گردنبند ...

پس شمارو دوست داشته چون زبان عشق مردا پول خرج کردنشونه

و اینکه بعدفهمیدن خیانتش ولش کردید چیکار کرد؟ببخشیدا فضولی نباشع اگ میشه تعریف کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی چ خوب چجوری اعتماد دارید بهشون من نمیتونم چنین حسیو داشته باشم

چون مثل شما به جونش نمیفتم سر حرف یه زن دیگه

اونقدر باهاش رفیق هستم که خودش هرچیزی رو برام تعریف کنه

بارها هم بهش گفتم هر وقت بهتر از من برای خودت دیدی لازم به زیرآبی رفتن نیست به خودم بگو!

من براش همسر وهم‌سِر هستم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

والا این زن زندگی آزادی همش شده هرزگی و زن علیه زنتا چیزی بگی میگن ضد زنی ، بر علیه هم جنستی در واق ...

چی بگم والا 

واقعا نمیتونم قاطع نظری بدم ولی بازم عشقم بستگی ب ذات طرف داره

الان من خودم هیچوقت شال نمیپوشم یا شومیزایه کوتاه تنم میکنم ولی واقعا بخاطر جلب توجه نیست 

پس شمارو دوست داشته چون زبان عشق مردا پول خرج کردنشونهو اینکه بعدفهمیدن خیانتش ولش کردید چیکار کرد؟ب ...

هیجی من اولش نفهمیدم قضیه رو کامل بابام‌مارو دید نزدیکا خونه اینم انگار شاسکولا برگشت به بابای من گفت بزار دخترت با من باشه 😂بابامم فهشش داد نزاشت جایی برم خیلی رفت و آمدم کنترل بود اونم بهم‌پیام میداد دورادور تا اینکه خودم کات کردم باهاش بعد کات فهمیدم‌این دختره کیه چیه حالا بعد کات واکنشش چی بود وقتی به روش آوردم بیا کادوها منو پس بده 🤣😂منم گفتم حالا که خیانت کردی تف ام‌جلوت نمیتدازم و اینگونه کات شد

چون مثل شما به جونش نمیفتم سر حرف یه زن دیگهاونقدر باهاش رفیق هستم که خودش هرچیزی رو برام تعریف کنهب ...

عشقم بازم بستگی به ذات مرد داره

خالم دقییقا مثل شما بود

ولی خب اون طرف ببخشیدا حرومزاده باشه نمیتونی هیچ کاری بکنی

عشقم بازم بستگی به ذات مرد دارهخالم دقییقا مثل شما بودولی خب اون طرف ببخشیدا حرومزاده باشه نمیتونی ه ...

ذات بحثش جداست. الان واکنشی که نسبت به نامزدت نشون دادی ببخشید واقعا عذر میخوام بخاطر حرومزاده بودنش بود؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

ذات بحثش جداست. الان واکنشی که نسبت به نامزدت نشون دادی ببخشید واقعا عذر میخوام بخاطر حرومزاده بودنش ...

نه تو تاپیک قبلیمم گفتم ماهای اول بهم خیانت کرد و خب سراین من خیلی حساسم نسبت ب این چیزا ولی اللن یجورایی میشه گف اعتمادرو دارم

ولی چرا برگشت گف شماره زنرو ندارم دروغ گف

چی بگم والا واقعا نمیتونم قاطع نظری بدم ولی بازم عشقم بستگی ب ذات طرف دارهالان من خودم هیچوقت شال نم ...

عزیزم درسته این قصد رو نداری خیلیا هم واقعا مثل شما قصدش رو ندارن ولی آقایون واقعا جذب زیبایی ظاهری همه خانم ها میشن.من خودم واقعا خوشم نمیاد مردای غریبه بخوان با نگاه کردن به بدن من لذت ببرن.