2777
2789
عنوان

کیا شغل شوهرشون با خانوما درارتباطه

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 102 پست
نه تو تاپیک قبلیمم گفتم ماهای اول بهم خیانت کرد و خب سراین من خیلی حساسم نسبت ب این چیزا ولی اللن یج ...

کسی که یکبار خیانت کرده قابل اعتماد نیست از نظر من

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا واقعا نمیتونم قاطع نظری بدم ولی بازم عشقم بستگی ب ذات طرف دارهالان من خودم هیچوقت شال نم ...

آره میدونم برخی به خاطر جلب توجه از این کارا نمیکنند، آخه ما زن ها زیبایی و آرایش رو معمولا دوست داریم و برخی به خاطر دل خودمون از این کارا میکنیم ولی متأسفانه اکثر مردها  بد برداشت می‌کنند،  حتی حجاب هم داشته باشی ولی حواست نباشه یه ذره بیشتر بهشون زل بزنی   منظور میگیرن!

ولی وقتی جو جامعه اینجور باشه ، کم کم ارزش زن میاد پایین یعنی میاد در حد زیبایی و اندام و....مقایسه شدن و خیانت 

جدیدا شنیدم خیلی از مردها میگن زن ها چه خودشونو با این کارها یعنی با این بی حیایی ها ، بی ارزش کردن، برخیشون میگن چرا بریم زن بگیریم و این همه خرج کنیم ، دختر مفت و خوشگل پره خیابونه

حالا خداروشکر ذات شوهرم خوبه و خدا ترس و با ایمانه و چیزی ازش ندیدم توی این ۱۸ سال که همسرشم، الان ۳۵ سالمه 

ولی باز جو جامعه آدم رو نگران میکنه ، پسرهای نوجوان دارم و...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اگه آنقدر به رابطه اتون بی اعتمادید و با شغلش راحت نیستید چرا تصمیم گرفتید نامزد کنید؟؟چون این آقا شغلش اینه شما نمیتونی هر روز خودا رو بخوری و چکش کنی که

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

جهیزیه ات را از مغازه ی نامزدت نخرصورت خوشی ندارهکاش خریدهات را تا قبل از عروسی از فروشگاه های دیگه ...

خرید جهزیه نبود

چنتا بار خوشگل اورده بود لیواناش کیوت بودن برای خودم میخاستم

اصلا جهزیه با عروس نیستش خداروشکر تو رسم نامزدم ایتا