هفته ای سه کیلو کم میکنی ولی بعدش اسنپ شدید میکنی بدنت میره تو فاز قحطی هر چی هم کم کردی انقدر میخوری برمیگرده باید روزی هزار و دویست بخوری که هفته ای یک کیلو کم کنی
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
لاغر نمیشی بیب استاپ وزنی میگیری حد ایده آل کالری در روز 1000 هست اونجوری اگر یک کیلو لاغر بشی با پونصد کالری بعدش سه برابر اون وزن برمیگرده اینو منی بهت میگم که دکتر تغذیه ام کارش رد خور ندارن
من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا
کاش منم بتونم هفته ای یک کیلو کم کنم عالی میشم هشت کیلو کم کنم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا