2777
2789
خب کلا تا ۲۰ دقیقه چیزی نگو مردا ۲۰ دقیقه اول از در میان نباید چیزی بگی اینو خود روانشناس ها میگن اگ ...

اون خیلی بیشعوره امروز خوردم کرد البته کار همیشه اش هست وقتی میگم حوصلم سر رفته 

حالام رفت تو اتاق و در و بست 

🦄💕

اون خیلی بیشعوره امروز خوردم کرد البته کار همیشه اش هست وقتی میگم حوصلم سر رفته حالام رفت تو اتاق و ...

ولش کن فعلا دعوا نکنید تا فکری درست کنی 

اون دوتا دکترم گفتم توی ایتا دنبال کن و گوش بده 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو داری تو اوج جوونی بیمار میشی متاسفانه. چرا میخوای ازش بچه دار شی؟ دامنت سبز شه که چی بشه؟؟؟ ...

چرا یه شهر دیگه ان فقط وقتی میرم اونجا خوشحالم وقتی میخوام برگردم خونم دوباره حس تک و تنهایی تو یه چهار دیواری میاد سراغم خیلی دلم میگیره

🦄💕

واقعا؟؟ یعنی جدی رفت و امد کنم برکت میاد به زندگیم؟؟

من خیلی مهمان پذیرم خیلی زیاد

شده کسی اومده عمل ۳روز موندن خونه من درجه یک نبودن

شده کسی صاحبخونه جوابش کرد ۱۰ روز شوهرم ماموریت بود زن بی سرپرست بود پناه داد 

از همه مهمتر والدینتون رو راضی نگه دارید و دعوت کنبد برکت زیادی میاد از همه نظر

من با مادرشوهرم خوب نبودم اما اومدم با خدا معامله کردم هی دعوت میکنم احترام میزارم خیلی خدا قربونش برم لطف میکنه بهمون

من خیلی مهمان پذیرم خیلی زیادشده کسی اومده عمل ۳روز موندن خونه من درجه یک نبودنشده کسی صاحبخونه جواب ...

باشه عزیزم سعی میکنم این کارو حتما انجام بدم 

ولی دیر که میادا نمیشه زیاد مهمون بازی راه بندازم میشه مایه خجالت و ابرو ریزی

🦄💕

باشه عزیزم سعی میکنم این کارو حتما انجام بدم ولی دیر که میادا نمیشه زیاد مهمون بازی راه بندازم میشه ...

نترس توکل کن بخدا 

والدینش دعوت کن مجبور میشه زود بیاد .

نیادم خودت سرگرمی لااقل یه روز 

مسجدم حتما برو ببین چ کلاسی دارن

هلال احمرم نزدیکت باشه کلاس دارن

خسته شد دم تنهایی چقدر بده تنها باشی همیشه صبح تا شب و شب تا صبح تو یه چهار دیواری

امضات و خواندم تورو خدا با این اوضاع اصلا بچه نیار چون خیلی سخته باید شوهرت کمکت کنه من غروب که میشه خوشحال میشم میگم شوهرم الان میاد پنج دقیقه بچرو میگیره یکم راحت میشم 

بخدا دیگ نابود شدم امشب خودمو زدم بچم سرما خورده دو هفتس اذیتش بیشتر شده روانیم کرده

💗