2777
2789

من هر روز ۸ صبح کلاس دارم اینا تا ساعت ۲ شب میخوان بیدار باشن بعد بهشون میگم یه ساعت تعیین کنید که خاموش کنیم میگن ساعت ۲ میگم خیلی دیره من ۸ کلاس دارم کلی توضیح میدم قانع نمی‌شن ۲ بشه ۱۲ مثلا 😭

بعد میگم باشه خاموش نکنید حداقل سر صدا نکنید نمیدونید دوستاشون میریزن تو اتاق یهو بلند میزنن زیر خنده 

من واقعا سال‌های قبل ک خوابگاه نیگرفتم از این مشکلات نداشتم یه ساعت تعیین میکردیم بخوابیم 

بچه ها دعا کنید اتاقم عوض کنم خیلیییی دارم اذیت میشم 

انقد باهاشون بحث کردم هیچ فایده ای نداشت 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بیشعورن هرکس که اینجوری آزار میده شعور نداره، خوابگاه یه سری آداب داره باید رعایت کنن 

خدا صیرت بده 

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

منم اومدم خونه جدید انقدددددددد صدای پمپ آب ساختمون میاد که هرشب دارم زجررررررررررررمیکشم

خیلی بده آدم خونه خودش آرامش نداشته باشه خوابکاهم خونه منه

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

واقعا بیشعورن هرکس که اینجوری آزار میده شعور نداره، خوابگاه یه سری آداب داره باید رعایت کنن خدا صیرت ...

نمیدونم چ گناهی کردم من واقعا آدم مظلومی نیستم ولی امشب دلم برای خودم سوخت😭😭

منم اومدم خونه جدید انقدددددددد صدای پمپ آب ساختمون میاد که هرشب دارم زجررررررررررررمیکشم

ما هم یه خونه برای مامانم خریدیم از وسط حال صدایی آبشار نیاگارا میاد اینقدر جالبه😂😂😂😂یکی میاد خونمون یه دفعه صدای آب از اون بالا میاد اصلا مگم چیه

این نیز بگذرد....

واااای امان از هم اتاقی بی ملاحظه عوض کن تا روانی نشدی همکلاس خودت روپیدا کن ‌که همه با هم بخوابن

هم کلاسیام همه شون از قبل اتاق گرفتن فقط دعا کن حل شه 😭

کجایی هستی و کجا اتاق گرفتی

تهرانم کرج درس میخونم 

ما هم یه خونه برای مامانم خریدیم از وسط حال صدایی آبشار نیاگارا میاد اینقدر جالبه😂😂😂😂یکی میاد خو ...

دقیقااااااا خونه عطیقه منم این صدای آبشار از وسط خونه میاد پسرم هی میگه چیه