2777
2789
آره نمیشه .... متاسفانه 😭چه خوب کردی ولش کردی من مشاور هم بهم گفت با هاش تموم کن این به درد تو نمیخ ...

الهی عزیزم. چی بگم والا نمیتونم بگم طلاق بگیر ولی مجبورم نیستی با آدمی بمونی که دوستش نداری. ۱۰۰ سال هم بگذره عاشقش نمیشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال ما تو دانشگاه بودالبته خ زیبا بود شاید به نظر من اینطور بود قد بلند چشمای سبز یعنی دخترای دانشگا ...

الان چی ازش خبری داری چکار میکنه یا نه؟بنظرت احتمال اینکه دوباره بخوادت هست؟

الهی عزیزم. چی بگم والا نمیتونم بگم طلاق بگیر ولی مجبورم نیستی با آدمی بمونی که دوستش نداری. ۱۰۰ سال ...

آره نمی‌دونم واقعا دلم براش میسوزه میگم داغون میشه ولی از خانواده اش هم متنفرم اونام دامن زد به این تنش ها.... اگر ببینی من همه مدل از اون سرترم.... دو تا بچه هم این وسط هستن اونا رو چکار کنم....

الان چی ازش خبری داری چکار میکنه یا نه؟بنظرت احتمال اینکه دوباره بخوادت هست؟

نه هیچ خبری ندارم

چند سال پیش زنگ‌زده بود خونه مامانم 

حتی شماره آن عوض کردم احتمالا اونم زن و بچه داره

فک نمیکنم اگر میخواست که اذیت نمی‌کرد 

واقعا درسته آدم عاشق بعضیا ولی برای ادامه دادن باهاشون تردید داره

ی کارایی کردن که آدم شک داره

نه هیچ خبری ندارمچند سال پیش زنگ‌زده بود خونه مامانم حتی شماره آن عوض کردم احتمالا اونم زن و بچه دار ...

آره آدم عاشق اذیت نمیکنه. اینا عروسک میخواستن. طرف من که جیگرمو آتیش زد. من طرفم به زبون میخوادم قول و قسمای دروغ ولی یه هفته نشده همونه باز اذیتم میکنه

هر چند ازش کینه ندارم فقط خوشحالم که دیگه تو زندگیم نیست