2777
2789

من دیگه آدم نشدم فک میکنم یه جایی ام که هر اتفاقی نیافته اصلا نمی‌دونم خوبه بده نه خوشحال میشم نه ناراحت وقتی باید خوشحال بشم الکی ادای خوشحال درمیارم یا وقتی باید ناراحت بشم همینطور 

واقعا دلم مرد و رفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوک فراموش کردم خودشم زنوبچه داره درس نیس اسمشوبگم ولی اسم شوهرمومیگم‌چون کاش از همون وقتابیشتربهش توجه میکردم بود،ولی تلاش می‌کردم نبینمش اسمش حامد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من اسمش نمی‌گم مهم نیست هروقت یادم میاد بغض میاد سراغم گریه ام میگیره با تمام وجود

الهی... آره منم الان چشمام پر اشک شده ولی بیخیال حداقل خوشحالم که یه قسمتی از زندگیم بود حتی برای یه مدت کوتاه

الهی... آره منم الان چشمام پر اشک شده ولی بیخیال حداقل خوشحالم که یه قسمتی از زندگیم بود حتی برای یه ...

خوبیش اینه که هنوز وارد یک زندگی دیگه نشدی

من دارم زندگی میکنم ولی اصلا هیچ حسی ندارم همه اش تنش و بدبختی

برای زندگی تلاش میکنم خدزیاد طرف مقابلم همیشه میگه چقدر دوستم داره دلم برای اونم میسوزه 

من دیگه آدم نشدم فک میکنم یه جایی ام که هر اتفاقی نیافته اصلا نمی‌دونم خوبه بده نه خوشحال میشم نه نا ...

وای چقدر منی. حس میکنم دیگه هیچی تو دنیا قلبا خوشحالم نمیکنه. به جز یه لحظه دوباره بودن با اون 

الهی... آره منم الان چشمام پر اشک شده ولی بیخیال حداقل خوشحالم که یه قسمتی از زندگیم بود حتی برای یه ...

یادمه چند سال اول خیلی گریه کردم ولی اون من پس میزد بعدها زنگ میزد ولی از بس دلم شکسته بود نوعی شب کن سفت کن درمی‌آورد دیگه جوابش ندادم گفتم این الان من عذاب میدهی برم باهاش تو زندگی چیکار می‌کنه...

حالا کمی از خاطرات استیون بگو چطور باهاش آشنا شدی

خوبیش اینه که هنوز وارد یک زندگی دیگه نشدیمن دارم زندگی میکنم ولی اصلا هیچ حسی ندارم همه اش تنش و بد ...

میدونم خیلی سخته هم خودت تو عذابی هم دلت برای اون بدبخت میسوزه. من ازدواج نکردم ولی سریع بعد از اون چون حالم بد شد با یه مرد مهربون و عاشق وارد رابطه شدم ولی دوستش نداشتم همیشه عذاب وجدان داشتم آخرم نتونستم خودمو به زور عاشقش کنم ول کردم

میدونم خیلی سخته هم خودت تو عذابی هم دلت برای اون بدبخت میسوزه. من ازدواج نکردم ولی سریع بعد از اون ...

آره نمیشه .... متاسفانه 😭

چه خوب کردی ولش کردی 

من مشاور هم بهم گفت با هاش تموم کن این به درد تو نمیخوره ولی من زبونم نمیتونست نه بگه ولی دلم اصلا راضی نبود اصلا عکسای تقدم اینقدر ناراحته که نگو

یادمه چند سال اول خیلی گریه کردم ولی اون من پس میزد بعدها زنگ میزد ولی از بس دلم شکسته بود نوعی شب ک ...

من اونموقع ۱۶ سالم بود و سرم تو هوا فقط به فکر بگو بخند و اینا بودم ولی با اون یهو عوض شدم. تو سوشال مدیا آشنا شدیم بعدش هم همو ۱ بار دیدیم. اولش خواستم اونم ندید بگیرم ولی نزاشت انقدر بهم عشق و محبت داد که خودم نفهمیدم کی عاشق شدم

ولی بعدش تا ۲۰ سالگیم فقط عذاب بود بودن باهاش. از لحاظ احساسی زجرم میداد ولی از زندگیمم کامل نمی‌رفت. این شد که دیگه آخر برای همیشه رهاش کردم

منم همین بودالان ازش خبر داری؟چطوری دیدیش؟

مال ما تو دانشگاه بود

البته خ زیبا بود شاید به نظر من اینطور بود قد بلند چشمای سبز یعنی دخترای دانشگاه تو کفش بودن

بهش میگفتم تزاری کسی بدونه ما باهمین دام نمی‌خواست کسی بدونه هزاره باهم باشیم ولی خب اونجوری نشد که میخواستم

هنوز بعضی نصفه شبا بلند میشم گریه ام میگیره 

بعضی وقتا خ کم چند ساعت خوابش میبینم

کاش اینطوری نشه آدم زندگی ش

نمیبخشمش

منم همین بودالان ازش خبر داری؟چطوری دیدیش؟

دقیق نمیدونم الان داره چکار میکنه چون جواب زنگا و پیاماشو اصلا ندادم ولی آخرین باری که دیدمش با یه دختر ایرانی کپی خودم همه چیش مثل من سن و ملیت و قیافه و مدل پستا و... دوست شده بود. هر چند که اصلا برام اهمیتی نداره

فقط ۱ بار تو این همه سال اومد ایران. خودش یکسره تو گردشه بین کشورا چون موسیقی دوست داره