2777
2789
عنوان

روتین

50 بازدید | 10 پست

شاید باورش براتون سخت باشه ولی من از همه چیز خستم ، از همه و همه چیز و بیشتر از همه از خودم ...از اینکه هیچ تلاشی نمی کنم برگردم به زندگی ...از اینکه همه روزام رو با عذاب میگذرونم و هیچ تلاشی برای درست کردنش نمی کنم . انگار برام عادت شده و تو یه روتین معیوب گیر کردم

طبیعیه 

خیلی وقتا ماهم دچار همین حالت میشیم ولی باید سعی کنی با یک چیزی که میدونی حالت خوب میکنه خودت رو بیرون بکشی 

مثلا من رفتم دفتر روزانه نویسی پارسالم رو خوندم و یهو تلنگری شد واسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو همین لحظه .....کسایی تو همین دنیا هستن که رو تخت بیمارستانند یا عزیزترین آدمای زندگیشون رو تخت بیمارستانن یا عزیزترینهاشون رو خاک کردند و دارند زار میزنن💔....امیدوارم هیچکدوم و تجربه نکنی عزیزم...

خدارو شکر کن و  پاشو قدر هدیه ای که بهت داده رو بدون💖