2777
2789

خانوما اکانت دست 3 نفره

اکانت اصلی من امشب به مدت 3 روز تعلیق شد

1 سال و 4 ماه و 13 روز پیش عزیزترینم رفت؛

دختری با کلی تروما و حال بد..اومد منه بی اعتمادی که به عالموادم احساس ندارمو ازین رو به اون رو کرد

عاشقش نشده بودم اما خیلی دوسش داشتم،2ماه باهم تو رابطه بودیم که بر اثر تصادف درجا تموم میکنه..2ماه تو رابطه بودیم ولی قد 2سال باهاش خاطره داشتم..شبوروز کنار هم بودیم و کلی خاطره داشتیم

یه ادم دیگه بودم کنارش

یادمه همیشه..حتی اگه روزی 10بار میومد دیدنم هربارش یه دسته گلی..خوراکی ای..کادویی

همراش بود،همیشه یه شاخه از دسته گلم بر میداشت میگفت این پیشم باشه هرموقع پژمرده یا خشک شد بدونمو یکی دیگه برات بخرم..کنارش خیلی پرتوقع شدم چون یطوری باهام رفتار میکرد انگار اسمون پاره شده و من افتادم پایین

اون یهو رفت و منی که یهو داشتم عاشق میدم و حس میکردم یکیو بیشتر از خودم دوس دارم موندمو قلبمو خاطرات

با هر پسری میرم تو اشنایی اونو باهاش مقایسه میکنم..مثل اون نیستن

اون منو بلد بود،اینا نمیدونن منو

9ماهی میشه خونمون رو تغیر دادیم و یه کافه کوچولوی مردونه روبرو خونمونه..کافه دارو میدیدم همیشه ولی تاحالا باهاش برخوردی نداشتم،بهش دقتی هم نکرده بودم

چندشبی میشه مجبورم برم ازش قهوه بگیرم

به چشم برادی

نوع نگاهش,خندیدنش,ادبش,حرف زدنش,رفتار کردنش,متانتش ووو

همه چیش منو یاد اون میندازه

چه خوبن همچین ادمایی

دلم میخواست پسره رو بغل کنم از شدت ناراحتی گریه کنم..انشاالله این ادما نصیب دخترای خانومی هم بشن

لطفا یه صلوات برای شادی روحش بفرستید..لایک کنید منم بفرستم

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا بهت صبر بده

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
چه میشه کرد..شود به صبر دوا،درد های بی درمانمان

بیا بغلم عزیزم🫂

مردای بد میمونن حالا یکی هم که خوب باشه میمیره واقعا چرا

ایشالا بهترین برات رقم بخوره عزیزم

کارما💫    

بیا بغلم عزیزم🫂مردای بد میمونن حالا یکی هم که خوب باشه میمیره واقعا چراایشالا بهترین برات رقم بخوره ...

قربونت برم جانم

تو در برابر چشمانم نیستی اما تمام انچه که میبینم تویی:>