2777
2789

من بودم دختر واسه داییم پیدا کردم من بودم با دختره حرف زدم جواب بله رو ازش گرفتم من بودم خانواده پدربزرگمو راضی کردم رفتن خواستگاری 

الان امشب با خانواده دختر حرف زدن فردا برن خرید نامزدی

گفتن میای گفتم ن من مثلا کنکوریم نمیتونم بیام 

الان دایی بزرگم با اون زن افریطش اونجا همه با اون یکی داییم خونه پدربزرگم جمع شدن فقط من پیششون نیستم(مامانمم فوت شده)

الان داییم زنگ زده باهام بیا خرید گفتم والا نمیتونم 

داشتن حرف میزدن این میگفت سه شنبه کلاس زبان دارم اون میگفت دوشنبه نگیر من مدرسه درسم مهمه و... زن داییم میگفت پنجشنبه بگیر من کار دارم بقیه روزا 

و منی ک  از ی ماه پیش تاکید کردم 1 ابان من ازمون دارم الان دسته جمعی رسیدن ب این نتیجه ک پنجشنبه بگیرن منم گفتم نمیام میگن صبح ازمون بده شب بیا گفتم ن ممنون برید من نباشم هیچ مشکلی پیش نمیاد

من حتما ی چیزی میدونم ک ی ماهه پر پر میزنم میگم 1 ابان نذااارید حالا مستقیم انداختن همون روز منم 

فقط کاش دست از سرم بردارن بگم نمیام پا پیچ نشن بزور منو ببرن چون اصلااا دیگه خوشم نمیاد برم مخصوصا اگه بیوفته پنجشنبه

کاش امشب محو میشدم تا شنبه نبودم شنبه دیگه خرید و نامزدی و همه چی تموم شده

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

گفتم چیشده

نرو اگ درست مهمه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

گفتم چیشدهنرو اگ درست مهمه

خرید نمیرم ب خاطر درسم

ولی نامزدی برام مهم بود بخدا اشکم بند نمیاد منو این داییم مثل خواهر برادریم باهم این همه تلاش کردم با این دختره بهم برسن نامزدیشون بشهدختره رفیق منه حالا من نباشم؟ بخاطر کی بخاطر دایی و زن داییم ک راضی نیستن میگن پنجشنبه بگیر 

اصلا دیگه مهم نیست برن خوش باشن برا خودشون حتی زنگم بزنن جواب نمیدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرید نمیرم ب خاطر درسمولی نامزدی برام مهم بود بخدا اشکم بند نمیاد منو این داییم مثل خواهر برادریم با ...

چرا اونقدر برات مهمه

دنیا پر اتفاقه سر اینکه عروسی داییت نمیری از بعدظهر داری گریه میکنی؟

مطمئن باش اگر مهم بودی هیچوقت جوری تنظیم نمیکردن ک نیای

اونا دنبال برنامه هاشونن بدون توجه ب تو،اونوقت تو گریه میکنی؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

چرا اونقدر برات مهمهدنیا پر اتفاقه سر اینکه عروسی داییت نمیری از بعدظهر داری گریه میکنی؟مطمئن باش اگ ...

داییم خیلی حواسش ب منه ولی دایی بزرگم و زنس حرف حرف خودشونه اونا بهم زور دارن تو همه چی دخالت میکنن

نه ده دقیقه اس گریم گرفته 

هعی کاش ولمم کنن نرم من میدونم میندازن پنجشنبه ک من در بدترین حالتم میان میگن پاشو بریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

داییم خیلی حواسش ب منه ولی دایی بزرگم و زنس حرف حرف خودشونه اونا بهم زور دارن تو همه چی دخالت میکننن ...

کسی نمیتونه مجبورت کنه.

خوددانی.   .

کسی نمیتونه مجبورت کنه.خوددانی. .

اونا مجبور کردن هم بلدن

والا پنجشنبه باشه بمیرم نمیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40