2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی زن مطلقه بچه دار هرجور دلش خاست باهام رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3346 بازدید | 112 پست

استارتر عزیز من خیلی بهت حق میدم چون جمله به جمله حرفای تو رو منم گفتم یه روزی

اما یه کمی کمتر تو دست و پا باش روی خودت متمرکز باش انقدر نشون نده وابسته شی بذار اونم کنجکاو بشه که تو در چه حالی 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

سعی کن اونقد خواستنی باشی که شوهرت دلش بخواد تند تند سراغت رو بگیره یکم عزت نفس داشته یاش عشق و محبت و توجه رو داری رسما گدایی میکنی تو باید اونقد شخصیت و غرور داشته باشی که خودش دایم سراغت رو بگیره ده بار اون زنگ و پیام بهت بده شیش بارم تو نه اینکه دم به دقیقه طلبکار باشی و رومخی بشی آدم حالش بهم میخوره از آدمای آویزون و گدای محبت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و شوهرم اصلا پیام نمیدیم ، فقط تماس! فلسفه پیام اینه که کارم اینقدر مهم نیست و میتونم تا زمانی که ...

منم به ندرت پیام میدم بیشتر خودش پیام میده اونم مثلا پیامی که جایی یه چی خونده خوشش اومده فرستاده بهم یا مثلا پیش خودش نشستم توایتا پیام میده ولی آن نیستم بعدا میبینم نوشته دوست دارم ولی وقتی آنه و جواب نمیده یعنی توهین یعنی اولویت نیستی که دارم میبینم پیام دادی و نگاه نمیندازم و این قضییه فرق داره با کلا آف بودن و ندیدن

گذشته از همه ی این حرفها بزنم به تخته

چقدر شوهرت خوش اخلاقه و امروزی

والا شوهره من بود انقدر توضیح نمیداد

دوستت داره که اینقدر توضیح داده

ولی در کل اول خودت به خودت متکی باش و خودتو دوس داشته باش

تا شوهرت سمتت بیاد

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯

منم یه زمانی اینجوری بودم دیدم اویزونم ،آروم کشیدم کنار ،پیام وتماس رو‌کم کردم 

مواظب شوهرت باش اما زیاد درمورد اون زنه حرف نزن اگه بهش فکرم نکنه تو باعث میشی هی بهش فکر کنه که اون چی داره که زنم حسودی میکنه مردا عقلشون کمه،نامحسوس مراقب باش هراز گاهی برو مغازه بشین بزارن مشتری ها ببینن زن داره بامهربونی جذبش کن اما نه زیاد

آبروی شوهرتو حتی پیش پدرش نبره فقط پرو میشه 

به زنه هم چیزی نگو میبینی مرض میگیره فکر میکنه سراون توخونه توندجمگه،قشنگ میاد وسط زندگیت،شوهرتم میگه همه که الکی فکرمیکردن رابطه دارم بزار بدونن چیکارکردن که من بعد بکنن

ببین من خودم ۱۵ساله ازدواج کردم جالبه میگن باسیاست رفتار کن چیکار کنه خودشو بزنه به حماقت که ندیده ک ...

یعنی به نظرتون یه زنی اگر دید شوهرش با زن دیگه چت کرده

باید اینقدر گیر بده و بدرفتاری کنه که مرد آخرش در بیاد بگه

حق داشتم چنین کاری کردم تو مایه سلب آرامشی

خیلی گیر میدی ،باور کنید حتی ما زنا هم تحمل فردی که اینقدر بخواد بهمون گیر بده نداریم چه برسه به آقایون با اون همه مشغله و اعصاب خردی و کار بیرون

این مدل رفتارها بدتر مرد رو فراری میده و باعث میشه هم خودش هم اطرافیانش به مرد حق بدن که بره سراغ کسی دیگه

فردی که چنین مشکلی داره باید از راه درست و اصولی به فکر ترمیم رابطه باشه

نه اینکه هی کارایی کنه که بدتر بشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

تا آخر نخوندم سرم ترکید ....ولی ریدم دهن هر چی جن ده و جن ده پرست

بیا خصوصی ببینم

دوست بی وفا

بیا که دارم برات😡

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اینایی که تو رو دارن سرزنش می کنن خودشون یکی از یکی آویزونترن

ما تجربه خودمون و میگیم ـمن ۱۶ ساله ازدواج کردم بله اوایل منم عین این خانم بودمـ همش محبت گدایی میکردم ولی دیدم به مرور شوهرم ازم دور میشه الان دیگه تجربه کافی پیدا کردم 

اینایی که تو رو دارن سرزنش می کنن خودشون یکی از یکی آویزونترن

آویزون بودن خیلی بده نه تنها علاقه ای اجاد نمیکنه بلکه طرف رو بیزار میکنه تا حدی که از شنیدن کوچکترین صدایی از شما حالش بهم بخوره زن باید دلبری بلد باشه دایم در دسترس نباشه ده بار اون طرف زنگ بزنه دوبارشو شما زنگ بزنی یکم سیاست یکم احترام یکم عزت نفس متاسفانه قبل ازدواج پدر و مادرا اینا رو آموزش نمیدن به بچه و فقط میگن برو خونه ی بخت به سلامت و تمام