2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر ی زن مطلقه بچه دار هرجور دلش خاست باهام رفتار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 112 پست
چرا ی مردی ک زن داره باید کسی دیگرو بخاد بعد برفضم که بخواد کی ضرر میکنه؟تو یا اون/:گیر نده

بنظرت کی ضرر میکنه؟اسی 

شوهرش عشقشو جای دیگه خرج کنه و نیازهای اسی میمونه پس اسی ضرر کردع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشی اسی اینقدر رک میگم حالا کاری با شوهرت ندارم ولی تو واقعا خیلی آویزونشی. اصلا فرصت نمیدی اون اشتباه گذشته فراموش بشه و اینقدر یادآوری رو من نمیفهمم.

یعنی چی پیام میدم سین نمیکنی.  یکم به خودت و شوهرت فضا بده. هیچ زن و مردی دوست نداره طرف مقابل اینقدر آویزوونش باشه و دائم پیگیرش باشه.

منم اوایل اینطوری بودم ولی خودم رو اصلاح کردم اصلا بهش زنگ نمیزنم مگر اینکه خریدی باشه که پیام بدم.

راستش پیامهایی که واسه شوهرت ارسال کردی واقعا چرت و پرت  بود . خیلی بچگانه .

عزیزم زندگی رو اینطوری نگه نمیدارن یکم سیاست داشته باش.

خیلی وابسته ای و گدای محبت و توجه 

امیدوارم ناراحت نشی ولی برای خودت ارزش قائل شو تاکی میخای خودتو انقد اذیت کنی ک اون یه ذره بهت توجه کنه اعتماد به نفستو ببر بالا

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت

واقعا منم تعجب کردم حوصله ی بحث نداشتم وگرنه جواب داشتم بدم

خیلی بیشعورن غم این دخترو درک نکردن . نفهمیدن چقدر درد داره و آدم هعیی دوست داره بفهمه چراااا . من یادمه شوهرم ی کاری کرده بود که خیانت نبود انقدر ناراحت بودم و غم داشتم همش صحبت می‌کردم.  دستاشو گذاشته بود رو گوشش . 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ب والله من تو یه برنامه بودم ی آقایی خودش کشت تا شماره داد بمن بعدش میگفت مجردم بعد یک هفته فهمیدم ط ...

خوب چرا بهش نگفتی 

اون فکر کرده تو آویزون شوهرش شدی 

مثل خیلی از زن ها که میبینم از در بیرونشون میکنی از پنجره میپرن

تو بجا نفرین باید حالیش میکردی شوهرش کجا ها هست

ببین من اطلاع ندارم رابطه شوهر شما با اون خانم چقدر بوده و چطور بوده

ولی اگر بخوام نظرم رو نسبت به پیامایی که عکسشو گذاشتی بدم

باید بگم واقعا خیلی پیامات رو مخ بوده و گیر الکی دادی

خب بنده خدا سرکار تو مغازه که نباید توقع داشته باشی پیام سین کنه

ما خودمونم سرکار برای شوهرمون پیامی نمی فرستیم که توقع داشته باشیم سین کنه

فقط یه چیز بهت بگم

اگر می خوای شوهرت رو واقعا فراری بدی و بندازی تو دامن زنای خوش زبون خونه خراب کن

به این مدل رفتارا و گیردادنای الکی ادامه بده

کمتر مردی پیدا میشه بتونه این مدل گیردادنا رو تحمل کنه

اصلا مدل پیامات  به شوهرت مثل کسی می مونه که دنبال دعوا و جنجاله 

خب اونم یه بار تحمل کنه دوبار تحمل کنه

بعدش کلا ازت دور میشه تا به قول خودش آرامش داشته باشه.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

خودت سیریشی درست صحبت کنمهر و محبت ندیدی به من ربطی ندارهمن تو خانواده پر جمعیت بزرگ شدم یکسر بهم تو ...

نه عزیزم ، الان مردا اینجوری شدن ، ایشون داره میگه حالا که شما هم شوهرت مثل بقیه ی مردای جامعه شده

شما دوست عزیز هم مثل بقیه ی زنایی که این مشکل رو دارن شروع کن به دوره هایی مثل دوست داشتن خود ، شرکت کن ، درس بخون ، کار کن ، ورزش کن ، برنامه ریزی برای زندگیت داشته باش آنقدر به این مرد پیام نده ، اینجوری دیگه دلش نمیخواد بیاد خونه ها ، شاد باش 

عزیزم وقتی میای توی یه فضای عمومی و مجازی که از هرنوع افکاری توش وجود داره و جزییات ریز زندگیتو میریزی روی دایره باید انتظار هرنوع پاسخی رو داشته باشی نه اینکه به خیلی از کاربرا توهین کردی اگه جنبه نداری سعی کن بایه مشاور صحبت کنی ،  والا که از نظر منم شما فوق العاده شخصیت تومخی و سیریشی به نظر اومدی یکم عزت نفس داشته باش محبت رو گدایی نکن خودت اونقد خوب باش که برای صحبت با تو و بودن با تو همه رو بپیچونه فقط به خاطر اینکه پنج دقیقه حرفاتو بشنوه

ولی ربطی به سن نداره من ۳۳سالمه و۱۵ساله ازدواج کردم ولی پیام بدم ببینم آن هستش و سین نمیزنه شاکی میش ...

من و شوهرم اصلا پیام نمیدیم ، فقط تماس! فلسفه پیام اینه که کارم اینقدر مهم نیست و میتونم تا زمانی که مخاطبم فرصت جواب پیدا کنه صبر کنم.

خیلی بیشعورن غم این دخترو درک نکردن . نفهمیدن چقدر درد داره و آدم هعیی دوست داره بفهمه چراااا . من ی ...

ببین من خودم ۱۵ساله ازدواج کردم جالبه میگن باسیاست رفتار کن چیکار کنه خودشو بزنه به حماقت که ندیده که شوهرش با زن دیگه چت کرده؟تاکی؟تاوقتی که دست زنه رو بگیره بیاره بگه اینو میخام؟باتوجه به چیزایی که شوهرش داره میگه و به جدایی باهاش راضیه 

پس تکلیفش زودتر روشن شه بهتره